Rebok1908 Napisano 7 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Witam, znalazłem jakiś czas temu rower o nazwie Colnago, kolarka jest w stani średnim chodz jak na swoje lat nie jest źle (tak mi się wydaje że jest dość stara). Zastanawiam się czy warto w nią zainwestować zostawic i doprowadzić do używalności, tylko mam takie pytanie ile mniej więcej trzeba było w nią włożyć i jaka jest jej wartość na ten stan Pozdrawiam dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Rama w stanie takim sobie,poza ramą,w tym colnago niewiele colnago. Czy warto w to wkładać kasę ? Moim skromnym zdaniem nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Ja bym to wystawił na olx/grupach kolekcjonerskich, może ktoś by wziął za kilka groszy do renowacji. Osobiście nie brałbym się za odnawianie takiego roweru bo koszta i poświęcony czas na forach/składaniu/kupowaniu nowych części raczej nie zwróci się w wartości takiego skończonego rowerku :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Ja bym go odnowił, ale tylko do użytku własnego. Na handel, to chyba się nie opłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebok1908 Napisano 10 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Właśnie myślę do użytku własnego a jakie mogły by być to koszty odnowienia mniej wiecej? Taka ramka ile chodzi w ogóle? Do dom że rower znalazłem ktoś go wyrzucił więc na razie koszty zerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi