spike123 Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Witam wszystkich. Z racji tego że sezon coraz bliżej,postanowiłem pogrzebać trochę przy rowerze. Utknąłem przy rozbieraniu tylnej piasty,nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać. Piasta to bodajże Formula 12/142.Ze starymi piastami 9mm nie było problemu a tu nawet nie wiem jak ją rozebrać. Od strony bębenka jest możliwość osadzenia klucza a z drugiej nic. Jak miał ktoś do czynienia z takim modelem to chętnie się zapoznam ze szczegółami Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Czy od strony tarczy nie ma przypadkiem w środku miejsca na duży imbus, bo tak to wygląda na zdjęciu? Edit: Oczywiście, że jest. https://ridemonkey.bikemag.com/threads/how-to-get-open-this-formula-free-hub.269995/#lg=post-3998545&slide=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike123 Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Pewnie chodzi o taki do odkręcania bębenka,na to nie zwróciłem uwagi,jak będę w domu to sprawdzę tą opcję:) Za pewne będzie to takie samo ustrojstwo:) Wielkie dzięki Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.