ugupu Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 W rowerze syna jest stary Epicon, '08 lub '09, z regulacją odbicia i blokadą na koronie. Tak wygląda jego tłumik po wyjęciu na światło dzienne. Po załączeniu blokady i naciśnięciu blokada nie jest sztywna tylko powoli się zapada. Pytanie: -czy jest uszkodzony? Jeśli tak, czy jest serwisowalny i czy są do niego części? Jeśli nie jest serwisowalny, czy jest gdzieś dostępny? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @ACTIVIA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Tyle to i ja wiem, liczę, że przeczyta i odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davi_Serwis Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Godzinę temu, ugupu napisał: Jeśli tak, czy jest serwisowalny i czy są do niego części? Jest serwisowalny. Części nie są drogie względem np. RSa czy Foxa Godzinę temu, ugupu napisał: Jeśli nie jest serwisowalny, czy jest gdzieś dostępny? Na pewno u Activii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Mam nadzieję, że się nie mylisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi