efv Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Poszukuję siodełka dla syna do roweru zmontowanego na ramie Dartmoor Hornet, koło 24". Mamy obecnie jakieś Selle Italia, ale młodemu nie leży, mówi że chciałby coś węższego. Szukam i szukam, za bardzo wyboru nie ma z tego co widzę, może macie jakieś namiary lub może jakieś siodełko dla dorosłych (tylko w małym rozmiarze?) Nie wiem czy to ma znaczenie, pacjent ma 8 lat, ok. 30kg i 136 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Tanie i miękkie 225x140 https://allegro.pl/oferta/siodelko-dzieciece-monte-grappa-12-16-czarno-niebi-8895155383 inne : 230x128 https://allegro.pl/oferta/ddk-leaf-grn-dzieciece-siodelko-rowerowe-230-x-128-8522399664 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efv Napisano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Dzięki... Nie dodałem, że najlepiej kolorystycznie jak najprostsze (jednorodne), najlepiej czarne... To obecne (znalazłem w historii zakupów) co "nie leży" czterem literom użytkownika to Selle Royal DJ Kids (długość - 24,5 cm, szerokość -14,5 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efv Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 A może @Dokumosa pomożesz? Widziałem w galerii, że masz "lepiszcze" dla syna, tam wsadziłeś jakieś siodełko... Zdradzisz co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R10 Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Z wąskich dziecięcych siodełek to Islabikes, sprawdź na ich stronie lub napisz do nich maila (jako część zamienna były na stronie US, ale na UK nie widzę). A może z Lidla siodełko Medicus (Race), tyle że dłuugie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi