xbednar Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Cześć wszystkim! Poszukuję retro szosy - koła 28", rama na wzrost ~175cm (czyli 56-57?). Najlepiej na terenie województwa pomorskiego lecz nie jest to warunek. Preferowałbym aby był raczej sprawny. Budżet to ok 700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 (edytowane) Szukaj raczej 53-54 , ja przy 176/noga 79 jeżdżę na 53 i to jest dla mnie idealny rozmiar ramy pod kątem przekroku i długości. O ile długość możesz regulować w pewnym zakresie mostkiem , to za wysoka rama będzie problemem, bo nic z tym nie zrobisz. Edytowane 28 Stycznia 2020 przez RafalxM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xbednar Napisano 4 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 W dniu 28.01.2020 o 01:01, RafalxM napisał: Szukaj raczej 53-54 , ja przy 176/noga 79 jeżdżę na 53 i to jest dla mnie idealny rozmiar ramy pod kątem przekroku i długości. O ile długość możesz regulować w pewnym zakresie mostkiem , to za wysoka rama będzie problemem, bo nic z tym nie zrobisz. dziękuje za informacje a jeszcze jakiej wielkości masz koła? Znalazłem rame 53 z kołami 27", warto czy nie za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Szukaj roweru na kołach 28". 27" to stary standard , będzie gorzej z obręczami/oponami/hamulcami/tylną piastą (rozstaw/wolnobieg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi