michalo Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zdjęcia: https://www.olx.pl/oferta/rose-pro-dx-cross-gravel-mavic-avid-fizik-105-11s-5800-carbon-CID767-IDD6pAb.htmlNa sprzedaż rower typu gravel Rose Pro DX Cross. Rozmiar 56. Stan bardzo dobry, po przeglądzie - klocki hamulcowe mają jakieś 200km, nowa owijka, opony 95% bieżnika. Jedyny mankament wizualny to niewielkie wgniecenie (widoczne pod światło) na górnej rurze powstałe przy transporcie.Rama rozmiar 56 alu 7005/T6Widelec tapered carbon oś 15mmNapęd Shimano 105 5800 11sKoła Mavic CrossrideOpony Continental Double FighterHamulce Avid BB7Siodło FizikSztyca Rose CarbonKierownica RitcheyMostek Syntace chyba 80mmPedały Dartmoor CandyGratis dokładam drugi mostek FSA SL-K Carbon 120mm, uchwyt na telefon GUB G-85 i koszyk na bidon.Preferuję odbiór osobisty w Warszawie.W odpowiedzi na liczne pytania: mam 178cm wzrostu i konfiguracja widoczna na zdjęciu jest dla mnie dobra. Myślę, że jest to rower dla osób o wzroście od 175 do 185 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 2 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 cena w dół: 2999 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.