gregorek Napisano 21 Stycznia 2020 Napisano 21 Stycznia 2020 Cześć wszystkim, na sprzedaż idą fanty z mojego rozebranego bika, a mianowicie: Rama Trek Fuel Ex 8 29 rozmiar 17.5 dla osoby +- 175cm , używana, posiada ryski i zadrapania. Rama w zestawie z damperem Fox DRCV, sterami, tylna sztywna ośka i zaciskiem sztycy. wewnętrzne prowadzenie linek. Przyda się rozebrać i przeczyścić wszystkie łożyska. Bez pęknięć, bez złamań i nie wiadomo czego. Używana zgodnie z przeznaczeniem. cena 1900zł Koła ZTR FLOW 29 stan idealny, przebieg max 100km. w zestawie opony continental 2.4 Stan idealny składane w LemonBike. dorzucam 2 wentyle pod tubless, mogę tez zostawić tarcze na życzenie 2x180mm cena 1200zl Fox Factory 32 29 130mm Kashima Coat fox w stanie bardzo dobrym, posiada kilka drobnych rysek. Nie obity, nie obtłuczony wszystko działa jak należy. Sterował 18.5 cm tapered. Nie wymaga serwisu, jednak na każdy nowy sezon był robiony, wiec teraz na upartego też można. Cena 1500zl Hamulce Shimano XT M8000 hamulce przód+tył stan idealny, przebieg max 100km. Bez rysek ani śladów użytkowania cena 650zl Kierownica Bontrager Rhythm Elite 750mm 31.8 posiada kilka rysek i śladów po montażu klamek i całej reszty. Nie przycinania, bez wgnieceń i pęknięć. cena 100zl Pedaly platformowe Bontrager Line Pro w pełni sprawne, wszystkie piny. Stan jak na foto cena 80zl wszystkie zdjęcia znajdują się pod linkiem: https://drive.google.com/drive/folders/1_4SlbpIgfY3BY_J59_Pue7P6hJKIEKvE jeżeli ktoś jest z Wrocławia, zapraszam na obejrzenie na żywo części. Jeżeli ktoś chce dodatkowe zdjęcia to śmiało pisać. Jeżeli chodzi o wysyłkę to w grę wchodzi UPS. Na upartego poczta ale to w ostateczności. Nie wysyłam za pobraniem. Mogę tez na życzenie wystawić aukcje na alledrogo. kontakt najlepiej na priv lub w komentarzach poooozdro
Mod Team bogus Napisano 12 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 12 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.