Dokumosa Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 IMHO stuka w środku w cartridge'u. Spotkałem się z takim przypadkiem, że w 1/3 skoku już stukalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 @Dokumosa No z tym co piszesz się zgodzę a nie tak jak @BMXdoPieca opisuje trochę głupoty że tłumik uderza o lagi Modele LOR są niedopracowane i niestety te stukanie często występuje w tłumikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 @ACTIVIA chodziło mi o to że stukają bebechy w tłumiku a nie sam kartridżo lagi pisałem w komunikacji na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 @BMXdoPieca No to o jaką dokładnie ci Uszczelkę chodziło co niby eliminuje pukanie, Poniżej twój tekst co jest w innym poście: "W aionie łatwo wyeliminować pukanie poprzez wymianę jednej uszczelki na taką innym kształcie przy okazji obowiązkowego serwisu zerowego. Co do słabych uszczelnień, chodzi o dostawanie się oleju z dolnych lag do kartridża co powoduje jego uszkodzenie bo amor nie został zaprojektowany z myślą o zalewaniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.