Gość gregorr Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Witajcie! Chciałem się zapytać czy macie jakieś doświadczenia/opinie z polską firmą Qark? http://qark-bikes.com/ Niestety w internecie nie ma praktycznie żadnych informacji o jakości ich rowerów, a sama ich strona niewiele mówi. Cenowo wydają się być bardzo korzystne w dodatku informują o możliwości personalizacji roweru. Wizualnie również wydają się być niezłe. Jeśli wiecie coś więcej o produkcie, macie jakieś informacje to bardzo proszę o podzielenie się. Zastanawiam się mocno nad kupnem ich roweru i chcę wiedzieć czy iść w tym kierunku czy wybrać coś od bardziej znanych producentów. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 za reklamę, dziekujemy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gregorr Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Godzinę temu, dovectra napisał: za reklamę, dziekujemy Yyyy nie rozumiem... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamarkowski Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Złożyłem XC na ich ramie, tej w krwawe ciapki. Na początku wkurzyłem się, głównie sam na siebie, bo ze wszystkich pomiarów wychodził niski długi i zwrotny przecinak a'la X-Caliber, a po rozpakowaniu odkryłem, że nie zwróciłem uwagi na garb na górnej rurze w stylu Mondrakera Chrono. I w okolicach podsiodłówki rura opada ostro, ale bliżej główki jest mniej różowo, zeskok na zjeździe jest bolesny nawet przy 1,78 metra i rozmiarze 17 cali. Ale prócz tego - zwinny, sztywny, lekki, rama 1700 gram, jak na początkującą firmę i niedrogie alu dobry wynik. Po pierwszym szoku związanym z przesiadką ze stali - jak to, nie dźwięczy, nie ugina się - jestem zadowolony. Stali wciąż żal, pozbycie się twentyninera cro-mo było błędem, jeść nie wołał, mógł czekać na nowy pomysł. Ale odsuwając na bok porównania z czymś nieporównywalnym, w powszedniej kategorii zwinny ścigacz alu - ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grubszosc Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Nikt, nic więcej nie ma do powiedzenia bo tez się zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Strona padła, czy już zwinęli bizes. A może nie taki link Ci przekazali menedżerowie do wklejenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość chudzyy Napisano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 kupiłem w zeszłym roku rower Qark El Diablo 29 boost , jeżdżę amatorsko po lasach i raczej prostych ścieżkach. Jestem mega zadowolony z roweru, miałem wcześniej zwykłego górala unibike evolution i przeskok jest odczuwalny we wszystkim, mega szybki i zwrotny rower, świetna przyczepność na piasku i korzeniach, amor działa rewelacyjnie. Super trzyma się podłoża. Rower można oczywiście dostosowywać do swoich potrzeb, ja w swoim modelu wymieniłem przednią zębatkę z 32T na 36T i teraz rower leci jak burza, udaję się nawet mi rozbujać maszynę według tego co pokazuje strava do 69km/h oczywiście z górki ale fun niesamowity. Rower daję mega frajdę z jazdy i za te pieniądze to naprawdę fajna opcja. oczywiście są lepsze rowery, ale w tej cenie to naprawdę jest dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bikestone Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego W dniu 22.06.2021 o 21:48, Q_u napisał: Strona padła, czy już zwinęli bizes. A może nie taki link Ci przekazali menedżerowie do wklejenia? Stronka nie padam. Bywa że serwery szwankują . Firma ma się nieźle. Z tego co wiem dość sobie radzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego (edytowane) Jak rowery są takie same co strona z syfem , od razu security ją blokuje ,to ja dziękuję. Edytowane 24 Lutego przez pecio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Na lokalnym, około trójmiejskim rynku jakoś sobie radzą. To raczej produkt sklepu rowerowego z Gniewu niż wielki producent, ale sprzęty jeszcze jakiś czas temu składali sensownie na zawieszeniu manitou i piastach novatec zamiast np. na suntourze i joytechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomrok Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego Poskładałem ostatnio rowerek na ich ramie Rabbit 29 Boost. Miało być po taniości na gorsze warunki pogodowe. Za takie pieniądze (699 zł rama) nie mam zastrzeżeń. Przyzwoite wykonanie, całkiem spoko pozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi