kamfan Napisano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Jak w temacie mam do sprzedania bony do decathlonu. Dostałem w pracy jako bonus. Bony z systemu mybenefit.pl Różne nominały - 50, 100, 200, 500 zł. Rabat 10% od nominału bonu. Bony na cały asortyment ze sklepów stacjonarych i internetowego. Regulamin wykorzystania bonów: INSTRUKCJA REALIZACJI W SKLEPIE INTERNETOWYM W koszyku w kroku 3 wybierz formę płatności "Karta podarunkowa" i wpisz 16 cyfr umieszczonych pod kodem kreskowym oraz 4 cyfry kodu PIN. możesz dopłacić do bonu wartościowego możesz użyć do 10 bonów wartościowych w jednej transakcji bon wartościowy wielokrotnego wykorzystania bon wartościowy możesz wykorzystać na pełen asortyment INSTRUKCJA REALIZACJI W SKLEPIE STACJONARNYM Przy zakupach w sklepie stacjonarnym Decathlon należy okazać Kartę Podarunkową wraz z kodem kreskowym (w formie wydruku albo na wyświetlaczu) lub w aplikacji mobilnej Decathlon poprzez podanie danych karty i kodu QR. możesz dopłacić do bonu wartościowego możesz użyć 6 bonów wartościowych w jednej transakcji bon wartościowy wielokrotnego wykorzystania bon wartościowy możesz wykorzystać na pełen asortyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Czy aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 11 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Jeżeli widać ogłoszenie to aktualne, mam taką ilość, że trochę mi zajmie wydanie/sprzedanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.