osiek Napisano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Witam Przyjaciel prosił mnie o poradę który model wybrać. Niestety nazwy zastosowanych części nie wiele mi mówią. Jak że już kilkukrotnie otrzymałem od was szybką i fachową pomoc i tym razem liczę że coś doradzicie. Od razu zaznaczam, nie proponujcie nic innego bo kolega jest uparty, jak się czegoś uczepi to koniec, nie przegadasz (zresztą ja też tak mam ;p ). Upatrzył sobie te modele i tak ma zostać. Amen Zaczyna przygodę z maratonami mtb, planuje również jeździć turystycznie na dłuższe trasy z bagażnikiem oraz sakwami. Trochę tego i trochę tego. Chodzi o różnice między modelami Kross Hexagon 8.0 2020 oraz Hexagon 8.0 2019. Cena nie ma znaczenia. Chodzi tylko o to który będzie lepszym wyborem. Czy są jakieś znaczące różnice czy który by nie wybrał to będzie jeden czort? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi