mrovka Napisano 15 Stycznia 2020 Napisano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Panowie...Co wybrać ? Mam okazje kupić nowy komplet z 2015 ,lub używane i sprawdzone z przełomu 2017-2018. Te używane nie sa zniszczone /widziałem zdjęcia/ Mają dodatkowy komplet oryginalnych klamek i klocków,oraz będą przelane nowym płynem. Nie mam ciśnienia na te dodatkowe klamki i klocki i także nie chodzi o sprawy finansowe. Pytam,bo obiło mi sie o moje oczęta,ze jakiś rocznik sprawiał problemy,a nie chciałbym sie sparzyć Edytowane 15 Stycznia 2020 przez mrovka Cytuj
BMXdoPieca Napisano 15 Stycznia 2020 Napisano 15 Stycznia 2020 Nowe to nowe, zawsze masz pewność do tego, w razie czego masz gwarancje/rękojmie. Szkoda by było wydać i tak sporo kasy na używany sprzęt i się na nim zawieść. Może jak chcesz przyoszczędzić to warto kupić troche niższy model np. zee? Te dostaniesz już za 400zł Cytuj
mrovka Napisano 16 Stycznia 2020 Autor Napisano 16 Stycznia 2020 Kasa nie jest aż tak istotna - bardziej mnie interesuje to,który rocznik mozna obdarzyć większym zaufaniem. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach Cytuj
BMXdoPieca Napisano 16 Stycznia 2020 Napisano 16 Stycznia 2020 Znajomy ma w sworksie demo 8 komplet M820 i nie miał z nimi żadnych problemów a rower ma jakoś od zimy 2018, jedynie musiał zmieniać klocki i raz kombinować ze śrubką od dźwigni klamki, nie musiał nawet odpowietrzać układu. Jak rower kupił używany tak te heble działają bardzo dobrze. Myślę że nówki będą lepsze. Cytuj
BMXdoPieca Napisano 16 Stycznia 2020 Napisano 16 Stycznia 2020 4 minuty temu, BMXdoPieca napisał: Znajomy ma w sworksie demo 8 komplet M820 2014 i nie miał z nimi żadnych problemów a rower ma jakoś od zimy 2018, jedynie musiał zmieniać klocki i raz kombinować ze śrubką od dźwigni klamki, nie musiał nawet odpowietrzać układu. Jak rower kupił używany tak te heble działają bardzo dobrze. Myślę że nówki będą lepsze. Cytuj
mrovka Napisano 19 Stycznia 2020 Autor Napisano 19 Stycznia 2020 Dziekuje za odpiski - faktycnie,chyba wezme te nowe z 2015 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi