brattanek Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Czesc, Dzisiaj wymieniłem tylną tarcze z 180 na 203 lecz mam problem z zamontowanie zacisku przy użyciu adaptera. Wcześniejsza tarcza 180 nie wymagała adaptera. Wydaje mi się, że zakupiłem zły adapter. Prawdopodobnie powinien to być ten adapter https://allegro.pl/oferta/adapter-hamulca-shimano-smma90-f-203-p-pm-8678331371 z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawstorant Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Kupiłeś adapter +43 mm a potrzebujesz +23 mm. Ten co zalinkowałeś jest dobry. Szczerze, 203 z tyłu przy czterotłoczkowcu? Rozumiem, że lubisz driftować na zablokowanym kole Edytowane 14 Stycznia 2020 przez Lawstorant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Super co to za rama ? możesz zrobić fotkę jak wygląda to z góry , widok tarcza - górne pióro widelca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brattanek Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 2 minuty temu, Lawstorant napisał: Kupiłeś adapter +43 mm a potrzebujesz +23 mm. Ten co zalinkowałeś jest dobry. Szczerze, 203 z tyłu przy czterotłoczkowcu? Rozumiem, że lubisz driftować na zablokowanym kole dobra cena byla za 203 wiec jak tu nie kupic Teraz, RafalxM napisał: Super co to za rama ? możesz zrobić fotkę jak wygląda to z góry , widok tarcza - górne pióro widelca ? trek powerfly fs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Kupiłeś adatper z 160mm na 203mm a potrzebujesz z 180 na 203mm, zwróć i kup nowy/wymień Jak chcesz pojeździć to możesz użyć metalowych pierścieni jako podkładek i kilka dni tak śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi