Skocz do zawartości

[Koła CSC] Triban RC520 z aliexpress

tomik1954

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Ja latam na stożkach 50/60 od CSC i są spoko. Sztywne i waga zgodna z deklaracją, samo wykonanie też jest bardzo dobre.

Jeżeli chodzi o wspomniane cło i VAT to dogadaj się z nimi, płaciłem za wysyłkę chyba $50 i opłaty celnej dokonywali oni, przy odbiorze (DHL) nic nie płaciłem :)

Napisano
15 minut temu, siejak1 napisał:

Są to dobre koła natomiat w tej cenie znajdziesz lepsze i lżejsze firmy flyxii też na aliexpress :) 

edit.

Pamiętaj że przy odbiorze czeka Cie cło 4,7% i vat :) 

Możesz podesłać linka do tych kół bo albo ja nie umiem szukać albo jestem ślepy :). Co do opłat vat i cło to chyba wybiorę przesyłkę płatną ale wolną od powyższych opłat.

Napisano
16 godzin temu, safian napisał:

Ja latam na stożkach 50/60 od CSC i są spoko. Sztywne i waga zgodna z deklaracją, samo wykonanie też jest bardzo dobre.

Jeżeli chodzi o wspomniane cło i VAT to dogadaj się z nimi, płaciłem za wysyłkę chyba $50 i opłaty celnej dokonywali oni, przy odbiorze (DHL) nic nie płaciłem :)

Jak zamawiałeś koła podawałeś czy masz szybko zamykacze czy sztywną oś? Ile czasu zajęło dostarczenie kół do Ciebie? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...