Patix1337 Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Jaki polecacie uchwyt rowerowy na telefon do 50 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Do 50 złotych GUB (na przykład https://allegro.pl/oferta/uchwyt-rowerowy-na-telefon-gub-g-85-do-roweru-m365-7617836134?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_rowery_akcesoria_TOP_new_sport_bicycles&ev_adgr=Rowery+i+akcesoria&gclid=CjwKCAiApOvwBRBUEiwAcZGdGAnhapkIaWEZC_LnVlOLyvam3XiOy8q3JJwfBuPinQLzWjpgTKb18BoCYREQAvD_BwE) Jak ma być serio dobrze, to spiegen gearlock. Cała reszta to gówno moim skromnym zdaniem, a kilkanaście uchwytów przerobiłem. W GUB potrafi się na porządnych wertepach poluzować ścisk, jeśli używasz silikonowego etui na telefon. Bez tego etui nie zauważyłem kłopotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Również polecam GUB i Spigen, gdybym nie miał GUBa to właśnie Spigenik by u mnie był zakładany. Z tą jednak różnicą, że osobiście zdecydowałem się na GUBa plastikowego: https://allegro.pl/oferta/uchwyt-rowerowy-na-telefon-gub-na-kierownice-7587636459 W razie wypadku, upadku czy czegokolwiek takiego lepiej na kierownicy nie mieć żadnego sterczącego aluminiowego ustrojstwa. Upadając niefortunnie można sobie coś wbić - a plastik pęknie. Co do trwałości i trzymania to wożę u siebie Huaweia P30 PRO czyli telefon bardzo ciężki i duży. Uchwyt ani razy nie zawiódł a śmigam też w terenie i wertepach, kółka często odrywam od ziemi. Również na mrozie. Nic się z plastikiem nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selphy Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Ringke Spider, czasem można dostać poniżej 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Ależ koszmar. Jeszcze dla zabytkowych telefonów z wielkimi ramkami i pasem startowym nad i pod ekranem, aka iPhone 8 Plus itp to moooooooże. Ale do nowoczesnego telefonu z ekranem 95% powierzchni przodu... Dla mnie koszmar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.