Raku6 Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Cześć, czy ktoś z szanownych forumowiczów używa tego modelu ? Chciałbym poznać wasze opinie. Jak się spisuje, jakie ma wady, zalety ? Używałbym na Mazowszu. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 https://www.spidersweb.pl/2019/07/garmin-edge-explore-recenzja.html Znajomy ma,potwierdza mułowatość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Mam i jestem bardzo zadowolony, chodzi bardzo dobrze , do rejestrowania śladu i nawigacji idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Możesz napisać coś więcej? Mam Garmina Daoktę 20. Myślę nad zmianą na Edge Explore, ale martwi mnie to, że akumulator jest niewymienny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raku6 Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 3 godziny temu, Quell napisał: https://www.spidersweb.pl/2019/07/garmin-edge-explore-recenzja.html Znajomy ma,potwierdza mułowatość. Czytałem tą recenzję, może ta "mułowatość" jest spowodowana softem i później to poprawili, generalnie recenzja na plus. Godzinę temu, daniel33mc napisał: Mam i jestem bardzo zadowolony, chodzi bardzo dobrze , do rejestrowania śladu i nawigacji idealny. A jak się ma sprawa z wyborem trasy ? Chodzi o to, czy można mu zadać wybór, unikaj dróg gruntowych, czy dróg szybkiego ruchu ? Czyli raz szosa, raz mtb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Stycznia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Proszę, w recenzji podlinkowanej masz nawet zdjęcie tego o co pytasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raku6 Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 6 godzin temu, Pixon napisał: Proszę, w recenzji podlinkowanej masz nawet zdjęcie tego o co pytasz... Dzięki, tak mi się kojarzyło, chodziło mi bardziej o to, czy to rzeczywiście się sprawdza u kolegi. Ponieważ chciałbym zacząć trochę jeździć w terenie, trochę szosą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.