Gość Napisano 9 Stycznia 2020 Napisano 9 Stycznia 2020 Hej, Rozglądam się za rowerem i ten który mnie interesuje jest na piastach Modus ( sztywna oś). Ktoś ma jakieś doświadczenie z tym wynalazkiem? Da się to serwisować? W internecie informacji brak, znalazłem tylko że prawdopodobnie producentem jest firma VP, znana chociażby z pedałów i sterów.
woojj Napisano 10 Stycznia 2020 Napisano 10 Stycznia 2020 Mi to wygląda na joytecha......czyli takie byle co na rok śmigania i do wymiany....chyba że wersja na maszynach. http://www.modusnakano.com/index.php
Gość Napisano 10 Stycznia 2020 Napisano 10 Stycznia 2020 Sztywna oś, wiec raczej maszynowe. Dokładne symbole to: Modus JA176F Modus JA252R
dovectra Napisano 10 Stycznia 2020 Napisano 10 Stycznia 2020 2 godziny temu, woojj napisał: czyli takie byle co na rok śmigania i do wymiany....chyba że wersja na maszynach. nie dramatyzujmy. jak maszyny to pewnie coś koło Novatec-a. Zresztą w novatec też łożyska fabrycznie są średnie.... A wszyscy jeżdzą i chwalą.
Gość Napisano 10 Stycznia 2020 Napisano 10 Stycznia 2020 Czy łożyska padną czy nie, nie ma to wielkiego znaczenia, bo to już klasyka w tanich piastach. Pytanie, czy siedzą tam standardowe łożyska. Jeżeli tak, to problemu większego nie ma.
mordix223 Napisano 25 Listopada 2020 Napisano 25 Listopada 2020 Odświeżam. Wie ktoś jak zdjąć bębenek z tej piasty modus ja252r?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.