Se_BasTiaN Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Witam mam problem z doborem rozmiaru ramy do mojego wzrostu. Znalazłem ciekawy rower lecz jest na ramie 12 cali na kołach 26 i nie wiem czy osoba o wzroście 177 cm będzie się dobrze czuła na takim rowerze. Edytowane 7 Stycznia 2020 przez Se_BasTiaN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Nie, pod twój wzrost nie brałbym mniejszej ramy niż 16" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 śmiem twierdzić że 17"- 17,5" , przetestowane na 176/79 czyli relatywnie mały przekrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Stycznia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Nie znam się na dircie (bo z tagów wnioskuję, że o tę dyscyplinę chodzi), ale 17" to chyba jednak trochę za dużo Dobrze by było jakby OP doprecyzował pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 no niech doprecyzuje, bo na 26" mtb , to nie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Se_BasTiaN Napisano 7 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Wybaczcie chodzi mi o rame do dirtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Bedzie za mała moim zdaniem, na pumptrack się nada ale do latania z typowo dirtowymi trickami będzie ciężko. Sam latam dirtowe hopy na hardtailu bo dirty są na mnie za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Se_BasTiaN Napisano 7 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Teraz, BMXdoPieca napisał: Bedzie za mała moim zdaniem, na pumptrack się nada ale do latania z typowo dirtowymi trickami będzie ciężko. Sam latam dirtowe hopy na hardtailu bo dirty są na mnie za małe Mi chodzi o odczucia na hopach bo na pampie juz jeździłem nie jednym rodzajem roweru lecz no wiadomo pump a hopy to zupełnie inne odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 No przecież ci napisałem że będzie za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi