Trin Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Witam, z razji tego że w piątek było już zimno postanowiłem dokonać kontrolnego zakupu i tak oto jestem posiadaczem rękawiczek firmy Author model Windstop cena 65zł Oto co pisze na ich temat producent/importer : Zimowe rękawiczki kolarskie. Wykonane z materiału z nieprzewiewną membraną Windstop. Zapewnia on optymalne odprowadzanie potu na zewnątrz. Wewnętrzna strona wykończona materiałem antypoślizgowym. Nadgarstek ściągany gumką. Zapięcie na rzep. Rozmiary: S -XL. Kolor: czarne Oto moje fotexy: Od siebie dodam że rekawiczki są porządnie odszyte. Na I rzut oka nie widać niedociągnięć. Wykonane są z materiału Windstop made by Author ... zobaczymy ile będzie to warte w silne wiatry. W piątek ręce mi nie marzły jak wracałem do domu. Od wewnątrz pokryte są wartstwą antypoślizgową. Środek miły w dotyku - ale nie jest to polar. Rękawiczki zapinane na b. szeroki rzep. To na razie tyle. Zobaczymy jak się sprawdzą w "praniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Szwy puscily po kilku dniach heh na razie zbyt cieplo, dlon sie poci i jest zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 w okolicach 5-10 stopni zdecydowanie za ciepło, czekam na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Mam je od roku.Wzorowy produkt. Zalety: Ciepłe- powiedzmy do -5,-7 Dobre "czucie"kiery,manetek,zero problemów z podstawowymi czynnosciami na rowerze tj "operowanie" bidonem,pompowanie kół na stacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi