BMXdoPieca Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Cześć, ile realnie maksymalnie wsadzę do Suntoura Aiona 34mm bez boosta? Szerokość zew. obręczy 31.4mm, wysokość 21mm. Chcę żeby wypowiedziały się osoby obeznane w temacie Edytowane 5 Stycznia 2020 przez BMXdoPieca dod. wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Kolega to sprawdzał i maksymalnie w zwykłym Aionie udało mu się oponę 2,4 wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Maksymalnie wsadzał czy maksymalnie mu się udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Tak jak pisałem powyżej, że maksymalnie udało mu się oponę 2,4 wsadzić, tzn że większej nie wsadzisz... Proste i Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Tylko się upewniałem bo właśnie nowe gumy zamawiam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 AIONY wersji LOR produkowane do 2016r. z blokadą przy koronie mają wadliwe tłumiki Ponadto jeśli nie będziesz pompowal więcej niż 85psi to musisz sprężyne negatywną na miękką wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 7 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Pompuje około 110 psi 9 godzin temu, ACTIVIA napisał: AIONY wersji LOR produkowane do 2016r. z blokadą przy koronie mają wadliwe tłumiki Konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Pojeździsz zobaczysz. Wadą w nich było mocne stukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi