polio09 Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Cześć. Jeżeli są tutaj osoby, które słuchają muzyki podczas jazdy na rowerze bardzo proszę o wypełnienie króciutkiej(naprawdę) ankiety. Będzie to dla mnie ogromna pomoc przy projekcie uczelnianym Jeżeli macie jakieś uwagi lub pytania odnośnie pytań to śmiało można pisać Ankieta: https://docs.google.com/forms/d/1yrC6qpLcdr_IGv6yUzcM-xw-wkkUFIHVR8cFo-hi-zw/edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Podaj Proszę nazwę uczelni i kontakt do promotora pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorota57 Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 31 minut temu, polio09 napisał: Jeżeli są tutaj osoby, które słuchają muzyki podczas jazdy na rowerze Ja nie słucham i odradzam słuchania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk27 Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Wypełniłem ankietę, ale nie słucham muzyki podczas jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 13 minut temu, dorota57 napisał: Ja nie słucham i odradzam słuchania. Ja też, od kiedy okazało się pociąg zupełnie znikąd pojawił się 5 metrów obok, w momencie kiedy miałem zamiar przetoczyć się przez przejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polio09 Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi 19 minut temu, Janu_sz napisał: Podaj Proszę nazwę uczelni i kontakt do promotora pracy. To nie jest praca dyplomowa, projekt na studia dotyczący głośników bluetooth, ale niezbędna jest w nim ankieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Ale chyba nie problem jest wskazać uczelnię i kto projekt prowadzi ? Nawet powinieneś to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 No a po co Ci takie informacje? Jakie to ma dla Ciebie znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 A dla sprawdzenie i upewnienia się, że to fake ankieta uczelniania, tylko zwykłe marketingowe badanie rynku przez jakąś firmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Nie słucham muzyki podczas jazdy i nie wypełniam internetowych ankiet. Swoją drogą jaki promotor zaakceptuje metodologię internetowej ankiety? Takie to niezbyt poważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Teraz, Danuel napisał: jaki promotor Przecież napisał że to nie praca dyplomowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Widze,ze kolega ma problem z podaniem uczelni nawet, a co dopiero wiekszych danych. Czyli jak myslałem - fake info, ze to dla uczelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polio09 Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Drogi Januszu, niestety nie orientuję się w strategiach marketingowych firm, nie wiedziałam że to już nie wypada poprosić o pomoc. Nikogo nie zmuszam, jeżeli czujesz się w jakikolwiek sposób zagrożony/urażony/ moją ankietą to przykro mi niezmiernie, nie musisz jej uzupełniac. Nie mam zamiaru podawać swoich danych. Kiepski z ciebie szeryf internetu, niemniej jednak uznam twoją teorie za komplement. Nie sądziłam, że komukolwiek może przejść chociaż przez myśl, że jest to profesjonalna ankieta. Życzę więcej luzu i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Jakie swoje dane ? Pytałem o uczelnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 @Janu_sz wyluzuj. Nie podoba Ci się, to pomiń temat i tyle. Nikt tu nikogo do niczego nie zmusza. Jak założę temat z pytaniem czy jeździcie na szosie czy MTB, to też mam wyskoczyć z danych dla kogo to zbieram? Paranoja, wszędzie węszycie spisek. Nawet jeżeli byłaby to jakaś firma planująca przejąć władzę nad światem, to jaki jest problem z wypełnieniem ankiety? Co to zmieni? Nie podajesz swoich danych, jest anonimowa i założona na sprawdzonym serwisie. Bijecie piane o takie pierdoły, a mogę się założyć że część forumowicz popełnia większe internetowe "grzechy" niż wypełnienie anonimowej ankiety internetowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polio09 Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 8 minut temu, skom25 napisał: @Janu_sz wyluzuj. Nie podoba Ci się, to pomiń temat i tyle. Temat mi się podoba, inaczej nie pytałbym o szczegóły, które jak widać są nie do przejścia. No cóż, drążył nie będę, wnioski sami wyciągniecie z poziomu jaką reprezentuje student obawiający podać się nazwę uczelni. 8 minut temu, skom25 napisał: Nawet jeżeli byłaby to jakaś firma planująca przejąć władzę nad światem, to jaki jest problem z wypełnieniem ankiety? A no taki, że jej w tym pomożesz pośrednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Niestety jestem starej daty nietolerancyjnym rasistą /tu można wpisać dowolne określenie../ szlag jasny/ ciemny mnie trafia jak ktoś puszcza w miejscach publicznych muzę z głośników. Autobus, przystanek, przedział pociągu, skwer..., itp. Podobne uczucie żywię do wszystkich w słuchawkach, którzy zachowują się jak zombie. Nie widzę różnicy czy jest wpatrzony w fona czy wsłuchany w fona, ważne, że reaguje na otoczenie podobnie jak przęsło mostu na moje pytanie o drogę czy godzinę...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polio09 Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Dzięki! ✌️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Jest taki termin.. „ cywilizacja idiotów” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Stycznia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 1 minutę temu, shotgun napisał: Podobne uczucie żywię do wszystkich w słuchawkach, którzy zachowują się jak zombie. Nie widzę różnicy czy jest wpatrzony w fona czy wsłuchany w fona, ważne, że reaguje na otoczenie podobnie jak przęsło mostu na moje pytanie o drogę czy godzinę...... Publiczne słuchanie muzyki to swoją drogą, ale musisz mieć bardzo smutne życie, jeżeli na serio szlag Cię trafia na sam widok osoby w słuchawkach. A myślałeś kiedyś, że praktycznie każdy kierowca w aucie słucha muzyki czy radia? A do tego jeszcze jest odizolowany przez zamknięte szyby, to są dopiero idioci i debile! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 "Twoja odpowiedź została zapisana. Dzięki! " Powodzenia w realizacji projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 @safian a ja będę bardziej radykalny i jestem za naturalną selekcją idiotów na rowerach w słuchawkach i z głosnikami. Oczywiście tych, którzy słuchają jej na tyle głośno, że nie reagują na zdarzenia drogowe, im mniej takich tym lepiej i bezpieczniej dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 A pomyślałeś ..@safian ,że można trafić do ciupy za głośne słuchanie muzyki i spowodowanie wypadku przez to..? Taki paragraf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 W ten oto sposób, kolejny temat zmienia się w jakieś przepychani i kręcenie burzy. Najwyraźniej niektórzy mają niedobór emocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.