BMXdoPieca Napisano 4 Stycznia 2020 Napisano 4 Stycznia 2020 Cześć, moje adidasy 5.10 trafił szlag, rozpruły się na dużym palcu od katowania footjam tailhipów na streecie Przyszła pora na nowe buty, ale już w mniejszym budżecie bo chciałbym sobie kupić odrazu dwie pary (jedne do przemoczenia i drugie do ubrania gdy tamte się piorą) i nie wydać dużo kasy. Co sądzicie o tych laczkach z deca? Widziałem dużo dirtowców na kazurce w tych butach ale nie pytałem i chce się coś o nich dowiedzieć. Dobrze trzymają buta na metalowych platformach? (Streamy Pro) Cytuj
Gość Napisano 4 Stycznia 2020 Napisano 4 Stycznia 2020 2 godziny temu, BMXdoPieca napisał: Widziałem dużo dirtowców na kazurce w tych butach ale nie pytałem No i błąd, trzeba było. To forum jest raczej skierowane na XC, trochę Trail i Enduro. Wątpię aby ktoś Ci pomógł. Cytuj
BMXdoPieca Napisano 4 Stycznia 2020 Autor Napisano 4 Stycznia 2020 Nie chciałem z nimi gadać, bo wszyscy lokalsi wiedzą że to straszne chamy i gbury a ja jestem człowiekiem impulsywnym, nie chciałem robić problemu, nie wnikajmy.. 4 minuty temu, skom25 napisał: Wątpię aby ktoś Ci pomógł. Poczekam, jak nie to kupię jedną pare i przetestuje Cytuj
Patryk2003 Napisano 22 Maja 2020 Napisano 22 Maja 2020 W dniu 4.01.2020 o 22:06, BMXdoPieca napisał: Nie chciałem z nimi gadać, bo wszyscy lokalsi wiedzą że to straszne chamy i gbury a ja jestem człowiekiem impulsywnym, nie chciałem robić problemu, nie wnikajmy.. Poczekam, jak nie to kupię jedną pare i przetestuje I jak, buty kupione? Też myślę nad ich zakupem więc jakaś opinia by się przydała Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi