BMXdoPieca Napisano 8 Stycznia 2020 Napisano 8 Stycznia 2020 Godzinę temu, Janu_sz napisał: . Czyżby ban wcześniej był ? Żadnego bana nie było, zwyczajnie nie pamiętam nazwy użytkownika i maila do starego konta dlatego mam nowe konto, czytam to forum często bez logowania i widzę jakie rzeczy tu piszesz, otrzymuje nawet prywatne wiadomości od innych użytkowników forum w których każą mi na ciebie uważać, więc daruj sobie.
Janu_sz Napisano 8 Stycznia 2020 Napisano 8 Stycznia 2020 Każą uważać Ale numer. No namy doradzają no namowi.
BMXdoPieca Napisano 8 Stycznia 2020 Napisano 8 Stycznia 2020 Tak się składa że jedna z tych osób miała 10 razy więcej reputacji niż ty
Janu_sz Napisano 8 Stycznia 2020 Napisano 8 Stycznia 2020 Ale mnie to naprawdę nie interesuje. Jak masz coś do napisania do mnie to jest PW od tego.
Gość Napisano 8 Stycznia 2020 Napisano 8 Stycznia 2020 6 godzin temu, BMXdoPieca napisał: Żadnego bana nie było, zwyczajnie nie pamiętam nazwy użytkownika i maila do starego konta dlatego mam nowe konto To już chyba trzecie, tak trzymać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.