BMXdoPieca Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Godzinę temu, Janu_sz napisał: . Czyżby ban wcześniej był ? Żadnego bana nie było, zwyczajnie nie pamiętam nazwy użytkownika i maila do starego konta dlatego mam nowe konto, czytam to forum często bez logowania i widzę jakie rzeczy tu piszesz, otrzymuje nawet prywatne wiadomości od innych użytkowników forum w których każą mi na ciebie uważać, więc daruj sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Każą uważać Ale numer. No namy doradzają no namowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Tak się składa że jedna z tych osób miała 10 razy więcej reputacji niż ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Ale mnie to naprawdę nie interesuje. Jak masz coś do napisania do mnie to jest PW od tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 OK Boomer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 6 godzin temu, BMXdoPieca napisał: Żadnego bana nie było, zwyczajnie nie pamiętam nazwy użytkownika i maila do starego konta dlatego mam nowe konto To już chyba trzecie, tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.