Gość Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Używacie podkowy do butów szosowych przy stosowaniu klasycznych SPD (nie mam na myśli szosowych SPD-SL) ? Ja korzystałem z podków - adapterów Shimano SM-SH40 i sprawdzały się super... aż po kilku miesiącach (niecały sezon) używania w terenie przeznaczonym dla szos czyli drogach się zniszczyły, jedna gumowa połowa się złamała i w zasadzie oderwała. Zamówiłem właśnie nowe.. ale w sumie pewnie ktoś z Was musi korzystać z podobnych rozwiązań. Może mniej lub bardziej markowych, może lepszych cenowo, które być może dłużej posłużyły? Podzielcie się z opiniami, bo na razie zima i trenażer w mieszkaniu ale za 2-3 miesiące nowy sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Stycznia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Nie korzystamy. Osobno buty do mtb i osobno do szosy z dedykowanymi do obu systemów pedałami. Tak swoją drogą nie wiedziałem, że w ogóle takie coś istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Istnieje i ma świetne zastosowanie do butów szosowych na dwa systemy. Nie trzeba chodzić blokiem po betonie Ale też racja, ze może 2020 to czas na przesiadkę na SPD-SL.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.