DanielAmx Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Witam.Otóż może ktoś z forum wie gdzie mogę kupić taką ramę bo aktualnie nigdzie nie mogę jej znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Będą dostępne w marcu 2020 na velo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielAmx Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 5 godzin temu, BMXdoPieca napisał: Będą dostępne w marcu 2020 na velo.pl I zapewne szybko znikną, więc warto ustawić sobie powiadomienie o dostępności. -> https://velo.pl/czesci/ramy/ramy-enduro/dartmoor/hornet-0 -> "Gdzie kupić" -> pojawi się okno do wpisania danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Przy czym "w marcu" to tak naprawdę pod koniec maja Witamy w Velo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Jak wyżej - będą jak będą, i w ograniczonej ilości. Zwykle pojawiają się bliżej wakacji, ale od wiosny trzeba być czujnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 3 godziny temu, TheJW napisał: I zapewne szybko znikną Oj to na pewno, hornet jak decade przez moment w sklepie a potem nima :p W każdym razie sam czekam na tą ramę w moim rozmiarze od 2017 i dopiero będzię moja XL'ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielAmx Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 No ja czekam na ramę w roz M i kolorystyce Scout green jest po prostu mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BMXdoPieca Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Mka strasznie mała z hornetem chyba lepiej rozmiar wyżej iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.