dlisek Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 W pewnym momecie gdy dzis jezdzilem spadl mi lancuch. Zdziwilem sie. Patrze a z tylu zembatki sie "rozlecialy"? Co mam z tym zrobic? Nie znam sie wiec pytam was. Wole to zrobic sam niz zaniesc do badziewnego serwisu u mnie w miscie... Mam nadzieje ze na tym gifie widac o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Z tego co ja tam widze to tam nie ma podkładki to dorób jeszcze jedną i wsadź tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlisek Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 No wlasnie tez tak patrze ze jedna dzies zniknela xD tylko jak dorobic? z czego? kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 A skąd masz tamte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlisek Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Niestety nie wiem bo kupilem caly rower :/ wie ktos? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.