Martinuz Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Witam mam prośbę. Nigdy nie interesowałem sie ciuchami rowerowymi ale postanowiłem kupić sobie koszulkę. Mam pytanie czy ta koszulka: http://allegro.pl/item146879095_promocja_n...da_rozm_xl.html jest godna mojej uwagi i swojej ceny? Z góry dzięki za odpowiedzi! Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Zwykła najzwyklejsza koszulka kolarska. Ani żaden super materiał (tzn typu CoolMax czy DryFit) ani jakaś super marka. Myślę, że trochę drogo wychodzi, bo za 70zł to spokojnie dostaniesz podobną w większości sklepów rowerowych i sportowych (zwłaszcza, że w zimie są zazwyczaj obniżki cen na letnią odzież ). A taką koszulkę lepiej przymierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinuz Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Aha dzięki za odp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.