kazafaza Napisano 2 Września 2020 Udostępnij Napisano 2 Września 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2020 (edytowane) 10 godzin temu, itr napisał: Zaraz czyżby był pomysł na podkarpackie poprawiny w tym roku ? Czy piszesz o 2021? Podkarpacie pewnie zaprosi, ale w 2021 Z tego co wiem była mowa o poprawinach jesiennych w południowo-zachodniej części Polski. Edytowane 2 Września 2020 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Września 2020 Udostępnij Napisano 4 Września 2020 To chyba wtedy złapałem wirusa kataru a tak się pilnowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Września 2020 Udostępnij Napisano 4 Września 2020 Jutro minie siedem dni i mój katar powoli się kończy. Leczony siedem dni, nieleczony tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Września 2020 Udostępnij Napisano 4 Września 2020 To wszystko przez te kurczaki z mini zoo u mnie chyba też już w nosie w zasadzie sucho, ale jeszcze nie wiem czy mam oskrzela czy się już upiecze, i będzie po sprawie... Także zdrowia Panie i Panowie zdrowia... A biodro łupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 5 Września 2020 Udostępnij Napisano 5 Września 2020 No proszę, też powoli wracam do zdrowia, cieszę się, że akurat miałem tydzień pracy zdalnej Z licznika już się wyleczyłem - poszło w Oregona 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Na takie zdjęcie trafiłem w sieci - okolice Szklarskiej Poręby, kopalnia kwarcu. Myślę że to dobra inspiracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 5 Września 2020 Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Ostatnie zdjęcie przed kradzieżą w 2013, na którym jest mój Gary. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Czyli tereny znane Dla mnie to zupełna egzotyka, nigdy nie byłem w tym rejonie na dwóch kółkach. Pozostaje kwestia tego czy faktycznie robimy jeszcze w tym roku górską, jesienną powtórkę z rozrywki. Ja się zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Przestańcie już wklejać te zdjęcia, bo coraz bardziej żałuję że się tam nie wybrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Te ostatnie to zajawka kolejnej edycji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Kilka faktów na temat tej kopalni (stan 2-4 lata temu) : - widoki są - NIE MA sensownego singla (dookoła nudne szutrówki) - północne zbocze zamieszkane przez kilku czeskich meneli (sympatyczni,proszą o fajki,w zamian nie oferują nic,mogliby chociaż kawałek ferraty ogarnąć) - będąc w okolicy Wysokiego Kamienia warto kopalnię obejrzeć,wybrać na cel zlotowej trasy - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 7 Września 2020 Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Ależ mi kolega @zeddead tym Szybkopiłkim narobił smaka <3 Mnie termin kolidował z urlopem rodzinnym. Na górki będę chętny na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 11 Września 2020 Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Niezły kanał!!! Kazafaza wycięty z fotografii miechowcem (foma 200)... aparat na statywie musiał się przekręcić elegancko w osi na lewo. widać bagażnik z rowerami i 8 osób... dopiero jak wywołam mały obrazek ( drugi film to HP 5) to pokażą się Tomek Buchar i Kazafaza trzeba będzie pokleić jedno porządne zdjęcie grupowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Września 2020 Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Kiedy fotosklejka ujrzy światłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Hej! Adresy zamieszkaniowe potrzebne, poproszę w sms ach mi przysłać, w ciemni już część zrobiona, dokończę i będę wysyłać. Uprzedzę za wczasu. Przed nadaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 (edytowane) Wojciech Plaza Ul.Słoneczników 51c/6 Tarnowskie Góry 42-606 Edytowane 24 Września 2020 przez woojj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Ok skopiowałem możesz schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Ok ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2020 To co z tymi górkami? Działamy coś w październiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 ja bym pojechał !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Kurcze tak patrzę i wychodzi że tylko ostatni weekend października mam wolny, 23-25. Ewentualnie wcześniejszy 16-18 można by coś podziałać, byłbym pewnie standardowo na noc, po pracy. Kwestia tego ile się nas zbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Swieradów - spoko,tylko tam zrobic porzadnego tripa,to trzeba długi dzień - a takich już nie będzie.Na lato - jak najbardziej. Propozycja : Rychleby - namioty albo spanie w autach (dla zmarżluchów kiepski hostel 100m albo różne wersje "ubytowani" w okolicy,włącznie z hotelem z restauracją - 3km) - miejsce na ognicho przy namiotach,gotowanie wspólne z gara albo inne grille i kiełbachy - knajpa z browarem 10m od obozu - super ściezki dostępne bez dojazdu,zejdzie dzień na objazd,a z pętlą do Vidnavy i kamieniołomami to dwa. - pumptrack i "naucna steżka" całą dobę 20m od obozu - sprawiedliwa lokalizacja - poza tymi z Wrocka,dla wszystkich jednakowo "blisko" - to jest 100% rowerowa miejscówka,nie bedzie takiej lipy z trasą jak w Sowich,czy ostatnio. (wskazany rower z amortyzatorem i szerszą oponą,przełaje - nie bardzo,ale na upartego da się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Rychleby parę razy padły na zlocie, ja nie ukrywam że wolałbym tam zajrzeć fullem z nieprawego łoża materiału niż na Unicie z gumą 2.6 ale można i w ten sposób je pozwiedzać. Tak czy inaczej fajnie byłoby się po prostu spotkać - pamiętam że kiedyśtam padła propozycja żeby po Katowicach i okolicach się poszwendać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi