RafalxM Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 ja tam na tym zdjęciu widzę łyżkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Ja widzę paprykarz i chleb dla konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 To nie paprykarz to iTunes czyli aplikacja kaloryczna o smaku mleka lateksowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Hejjjj Szanowni uczestnicy zlotu proszę w smsach o adres pocztowy do wysyłki zdjęć, które już zapakowałem!!! brakuje mi : Tom, Wojtasin, Grizzly, Sobek i Zedded, Buchar, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Kłaniam się, Poczta Polska dostała koperty w swoje tryby, gabaryt listu jest duży i może być awizowany nie przestraszcie się awizem w za ciasnej skrzynce, za poziom i trwałość zdjęć nie ręczę gdyż rozgrzewam się w technice, kto dostał coś w kolorze- to oczywiście już z labu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Mam nadzieję, że korespondencja dotarła bo odzew 4/10 i drapię się w głowę co z resztą?Połamali ubłocili spenetrowali przez warstwy foli plexę po drodze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 (edytowane) U mnie dotarła już jakiś czas temu. Miałem napisać od razu, ale sie nie udało i później zapomniałem. Bardzo dziękuję za fotki. Zdjęcia super ramka też bardzo się podoba, moje dzieciaki od razu się za nią zabrały, żeby zobaczyć co to jest. Dziękuję bardzo za super życzenia. Pozdrawiam Edytowane 27 Grudnia 2020 przez 100lar3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Dzwoniłem do żony dziś w tej sprawie, powiedziała że coś przyszło jeszcze przed świętami, odebrała w sklepie u siebie, schowała żeby się nie zgubiło. Tak więc dziś odbiorę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Mi z kolei odebrali sąsiedzi i dopiero dzisiaj dostałem ale jestem zachwycony. Dzięki Marku, kawał dobrej roboty i piękna pamiątka. Pozdro L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Dziękować drogi Marku, należą Ci się pokłony do kolan, tęsknię za wami wszystkiemi. Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 2021% Zdrowia wszystkim życzę, spokoju i satysfakcji oraz następnego STALowego w jeszcze liczniejszym gronie Serdeczny POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Dużo zdrowia dla wszystkich i do zobaczenia na kolejnym! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Dzień dobry. Informowałem o przesyłce drogą prywatną, tędy też dziękuję, brat musiał przez mury przerzucać Ale ja nie o tym: ktoś ma może fotki z eksperymentów cola+mentosy? Chciałem rodzinie pokazać, że bogaty byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 To gdzie w tym roku, coby już się nastawiać? Tour De Podkarpacie? Nie wiadomo co to będzie z hotelami, wiruskami, granicami ze Słowacją ale wstępne rozeznanie mam już zrobione na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Złoty Stok to fajna miejscówka na rowery. Mozna singletracki glacensis, mozna tez bardziej hardcorowo, w razie czego nawet z przelajem mozna pobrykac. Jest tez fajna baza noclegowa Złoty Jar, w srodku lasu, duzy parking, wiata na ognisko/grilla. Pokoje od jedno po wieloosobowe, na miejscu kuchnia ale cen nie znam. Jakby co to w miescie tez jest kilka "knajpek". Czechy w razie potrzeby tez w zasiegu paru kilometrow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Singletrack glacensis to w sumie niegłupia opcja na takie multirowerowe zloty, bo to nawet na składaku się objedzie i nikt nie będzie poszkodowany. Okolice też piykne, popieram przedmówcę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Południe zawsze spoko Tyle o masywie Śnieżnika słyszałem, nigdy nie byłem, jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Jezdem za a nawet przedziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 (edytowane) Tam jest dobra pizza Palermo , trzeba ich wspierać!!!! Wzłochystok , i szansa na czeski epizod jeśli wpuszczą, jedynie pamięć Borówkowej może być taka zniechęcająca do wiotkich w nodze i ręce, Sam mam sentumento do Srebrnej Ogóry i tras glacienzis w stronę Barda i przez pola do Kamieńca itp takie luźniejsze niż straszniejsze, ale dokładnie w tym trybie można z Golden Stock pojechać po polach łąkach kiedy dzień lekkim ma być. Edytowane 18 Stycznia 2021 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Dobra, startujemy ze świeżym tematem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Przepraszam, za późne zdjęcia. Oto moja reedycja Stalovego Bornego. Czas: 21 listopada 2020 Trasa: 82km Uczestnicy: Marcin Ornowski (Genowefa HLorendż) i Rafał Czepnik (auTHOR roNIN) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Dlaczemu ja żem tego nie widzioł, tyko jakieś piaski pustyni, bloki prypeci, siana połacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 (edytowane) Trzeba było jechać tą trasą, którą wam na mapkach wyrysowałem i rozdałem. To w sumie miał być gwóźdź imprezy. Niestety z powodu kontuzji wiecie jak się sprawy potoczyły. Na wiosnę szykuję reedycję tej trasy, ale z noclegiem w "obiekcie 3002" widocznym na trzech ostatnich zdjęciach. Ktoś chętny? Polecam poczytać o bazie atomowej w lasach niedaleko Brzeźnicy, znanej jako "Obiekt 3002". Jest w całości pod ziemią, ma cztery hangary zdolne pomieścić po 15 cieżarówek. Wejście do niego nie jest takie oczywiste W Polsce były trzy duże radzieckie bazy atomowe (Podborsko, Brzeźnica i Templewo) ... przynajmniej te o których wiemy. Edytowane 7 Lutego 2021 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Obecny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Teraz, rambolbambol napisał: Na wiosnę szykuję reedycję tej trasy, datę obywatelu podajcie, co by służby mogły się przygotować na powitanie....w sensie terminy zarezerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi