MikeSkywalker Napisano 2 Września 2020 Autor Napisano 2 Września 2020 10 godzin temu, itr napisał: Zaraz czyżby był pomysł na podkarpackie poprawiny w tym roku ? Czy piszesz o 2021? Podkarpacie pewnie zaprosi, ale w 2021 Z tego co wiem była mowa o poprawinach jesiennych w południowo-zachodniej części Polski.
itr Napisano 4 Września 2020 Napisano 4 Września 2020 To chyba wtedy złapałem wirusa kataru a tak się pilnowałem...
Sobek82 Napisano 4 Września 2020 Napisano 4 Września 2020 Jutro minie siedem dni i mój katar powoli się kończy. Leczony siedem dni, nieleczony tydzień.
itr Napisano 4 Września 2020 Napisano 4 Września 2020 To wszystko przez te kurczaki z mini zoo u mnie chyba też już w nosie w zasadzie sucho, ale jeszcze nie wiem czy mam oskrzela czy się już upiecze, i będzie po sprawie... Także zdrowia Panie i Panowie zdrowia... A biodro łupie
wojtasin Napisano 5 Września 2020 Napisano 5 Września 2020 No proszę, też powoli wracam do zdrowia, cieszę się, że akurat miałem tydzień pracy zdalnej Z licznika już się wyleczyłem - poszło w Oregona
MikeSkywalker Napisano 5 Września 2020 Autor Napisano 5 Września 2020 Na takie zdjęcie trafiłem w sieci - okolice Szklarskiej Poręby, kopalnia kwarcu. Myślę że to dobra inspiracja
wojtasin Napisano 5 Września 2020 Napisano 5 Września 2020 Ostatnie zdjęcie przed kradzieżą w 2013, na którym jest mój Gary.
MikeSkywalker Napisano 6 Września 2020 Autor Napisano 6 Września 2020 Czyli tereny znane Dla mnie to zupełna egzotyka, nigdy nie byłem w tym rejonie na dwóch kółkach. Pozostaje kwestia tego czy faktycznie robimy jeszcze w tym roku górską, jesienną powtórkę z rozrywki. Ja się zgłaszam
Roballinho Napisano 6 Września 2020 Napisano 6 Września 2020 Przestańcie już wklejać te zdjęcia, bo coraz bardziej żałuję że się tam nie wybrałem.
MikeSkywalker Napisano 6 Września 2020 Autor Napisano 6 Września 2020 Te ostatnie to zajawka kolejnej edycji!
Tomek21001 Napisano 6 Września 2020 Napisano 6 Września 2020 Kilka faktów na temat tej kopalni (stan 2-4 lata temu) : - widoki są - NIE MA sensownego singla (dookoła nudne szutrówki) - północne zbocze zamieszkane przez kilku czeskich meneli (sympatyczni,proszą o fajki,w zamian nie oferują nic,mogliby chociaż kawałek ferraty ogarnąć) - będąc w okolicy Wysokiego Kamienia warto kopalnię obejrzeć,wybrać na cel zlotowej trasy - nie.
akkwlsk Napisano 7 Września 2020 Napisano 7 Września 2020 Ależ mi kolega @zeddead tym Szybkopiłkim narobił smaka <3 Mnie termin kolidował z urlopem rodzinnym. Na górki będę chętny na pewno!
itr Napisano 11 Września 2020 Napisano 11 Września 2020 Niezły kanał!!! Kazafaza wycięty z fotografii miechowcem (foma 200)... aparat na statywie musiał się przekręcić elegancko w osi na lewo. widać bagażnik z rowerami i 8 osób... dopiero jak wywołam mały obrazek ( drugi film to HP 5) to pokażą się Tomek Buchar i Kazafaza trzeba będzie pokleić jedno porządne zdjęcie grupowe
itr Napisano 24 Września 2020 Napisano 24 Września 2020 Hej! Adresy zamieszkaniowe potrzebne, poproszę w sms ach mi przysłać, w ciemni już część zrobiona, dokończę i będę wysyłać. Uprzedzę za wczasu. Przed nadaniem.
woojj Napisano 24 Września 2020 Napisano 24 Września 2020 Wojciech Plaza Ul.Słoneczników 51c/6 Tarnowskie Góry 42-606
MikeSkywalker Napisano 25 Września 2020 Autor Napisano 25 Września 2020 To co z tymi górkami? Działamy coś w październiku?
MikeSkywalker Napisano 28 Września 2020 Autor Napisano 28 Września 2020 Kurcze tak patrzę i wychodzi że tylko ostatni weekend października mam wolny, 23-25. Ewentualnie wcześniejszy 16-18 można by coś podziałać, byłbym pewnie standardowo na noc, po pracy. Kwestia tego ile się nas zbierze
Tomek21001 Napisano 28 Września 2020 Napisano 28 Września 2020 Swieradów - spoko,tylko tam zrobic porzadnego tripa,to trzeba długi dzień - a takich już nie będzie.Na lato - jak najbardziej. Propozycja : Rychleby - namioty albo spanie w autach (dla zmarżluchów kiepski hostel 100m albo różne wersje "ubytowani" w okolicy,włącznie z hotelem z restauracją - 3km) - miejsce na ognicho przy namiotach,gotowanie wspólne z gara albo inne grille i kiełbachy - knajpa z browarem 10m od obozu - super ściezki dostępne bez dojazdu,zejdzie dzień na objazd,a z pętlą do Vidnavy i kamieniołomami to dwa. - pumptrack i "naucna steżka" całą dobę 20m od obozu - sprawiedliwa lokalizacja - poza tymi z Wrocka,dla wszystkich jednakowo "blisko" - to jest 100% rowerowa miejscówka,nie bedzie takiej lipy z trasą jak w Sowich,czy ostatnio. (wskazany rower z amortyzatorem i szerszą oponą,przełaje - nie bardzo,ale na upartego da się)
MikeSkywalker Napisano 28 Września 2020 Autor Napisano 28 Września 2020 Rychleby parę razy padły na zlocie, ja nie ukrywam że wolałbym tam zajrzeć fullem z nieprawego łoża materiału niż na Unicie z gumą 2.6 ale można i w ten sposób je pozwiedzać. Tak czy inaczej fajnie byłoby się po prostu spotkać - pamiętam że kiedyśtam padła propozycja żeby po Katowicach i okolicach się poszwendać...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.