MikeSkywalker Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Obiad/obiadokolacja nie wyklucza ognicha/grilla! Zobaczymy jak z pogodą, jaki plan i wtedy ustalimy kiedy drugi posiłek w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Itrze łotrze☹️.....nadzieja umiera ostatnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Ale pogoda w sobotę może być lepsza zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Właśnie wróciłem z pracy Nie wiem czy się ogarnę na 6 rano na pociąg czy wsiądę w samochód i przejadę pół Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Też nie wiem. Kończę ostatnie dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Czy Ty dla każdego uczestnika szykujesz stallovy rower? Czy na każdy dzień pt/sob/nd planujesz inny? Ja decyzję podjąłem melduje się na czterech kółkach, to jest szansa że wcześniej niż na tę 19 dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Skończony, nie miałem gdzie go postawić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Mike uważaj za Solcem Kujawskim na Fotoradar 50, zwykły , nawet oznaczony ,skrzyżowanie w lesie, jak się jedzie w transie to błyśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Wczoraj leśne drogi trochę sponiewierały, zaraz jadę dalej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Już mi się nie chce jechać Rozmyślam nad sensem życia za sklepem GS 15 kilometrów od Chodzieży, przy trzeciej kawie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Pokój z Wami za oknem jakby lżej !!! Stopa pogodowa wykazuje nutę optymizmu!!!! Szerokiej drogi!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Ja jeszcze z Rzeszowa nie wyjechałem, ale po trzeciej kawie pewnie się uda To jest szansa że będę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Itr, można założyć że wymarzoną kąpiel masz już za sobą. Ładuje się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) Poprawka trasy na mniej wymagającą, ale bardziej szutrową - LINK Poza tą trasą do zwiedzenia jest w piątek lub w niedzielę: Złotów - piąteczek Rezerwat Uroczysko Jary trasa wokół rzeki Gwdy trasa wokół jeziora Jastrowie Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Teren piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 No to do zaniebawem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Ech, jeszcze 25 kilometrów, znów ☕ i deszczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Jedziemy migiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Właśnie dojechałem. Jak na razie jestem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja będę z awaryjną ekipą ratunkową w postaci Komitetu Akceptacyjnego w ciągu godziny. Mamy zaplecze ratunkowe na 3 rowery w razie jak nam ktoś padnie w trasie. @kazafaza Szacun! Nie będę jedyny jednobiegowy! Hurra. Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) To jest lodówka?, jestem w Biedronce Piła Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Już się rozpędzałem na 10km gdy dotarło do mnie że zapomniałem ramy do rzucania. Wróciłem i mam ją oraz 6 słoików ogórków kiszonych. Do pozdroweczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) TurlaMy się... Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez kazafaza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi