Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Sierpnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Dobra koncepcja - brak pedałów uniemożliwi zaplątanie się kończyn po ciężkim dniu, a raczej wieczorze Wysoko umieszczona górna rura zadba o w miarę komfortowe odpychanie się od Matki Ziemi PS Zwolnij Sobek, bo w takim tempie, to jutro prasę obiegnie informacja o biegowym zdobyciu Księżyca ( dostrzegłem butle z paliwem rakietowym )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Aż mi się przypomniało, że mam Gianta Terrago z 1993 roku... Już prawie w blokach startowych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja jednak jadę ze Tarnowskich Gór SAM. Kto ma ochotę zabiorę. Będę startował w piątek około 10 ;-)) Raczej pojadę przez Wrocław .... Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez woojj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Jużci wygląda lepiej, obaczy się jeszcze jak Krystyna minie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Ja też już jestem gotowy do drogi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 a na oponie około 40 mm pojeżdżę czy od razu Gienka MTB zapierać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Przejedziesz na spokojnie. Ostatnio jak tam byłem, to prześmigałem całą trasę na 35c z przyczepką z dzieciorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Ręczniki będą, kuchni ogólnodostępnej brak ale jest możliwość skorzystania z mikrofalówki i czajnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 ......to biorę dorobotyGravela ;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Czy ktoś w niedzielę reflektowałby na kajaki na rzece Różycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Mój doRobotyMarin stracił w nocy Nexusa 3 na rzecz kasety i jest naZlotGotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 5 godzin temu, rambolbambol napisał: Czy ktoś w niedzielę reflektowałby na kajaki na rzece Różycy? A co z tymi komarami wielkości indyków? Bo tyle pamiętam ze spływu Wieprzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Komary wielkości indyków ... przecież masz wiosło, więc nie ma się czego bać. Co do mnie, to w ostatnim momencie zrezygnował kolega ZYTO, więc jestem sam z Bydgoszczy. Mam nadzieję, że da się odkręcić rezerwację miejsc. Mam jedno wolne miejsce w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Mam nadzieję że nie wystraszył go mój koment w arkuszu od Majka Pokajaczałbym z chęcią ale niestety innym razowcem - w niedzielę będę zwijać około południa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 11 godzin temu, woojj napisał: Ja jednak jadę ze Tarnowskich Gór SAM. Kto ma ochotę zabiorę. Będę startował w piątek około 10 ;-)) Raczej pojadę przez Wrocław .... ...a może zgadacie się z @Grizzli'm gdyż On z @zeddead'em cisną z WrocLove? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 No już dogadane....jadymy z Wrocka we3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Git! Mocna grupa się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Jestem już prawie obok, lało i wiało pół polski jak ktoś ma to błotniki mają uzasadnienienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 9 godzin temu, rambolbambol napisał: Ja też już jestem gotowy do drogi. A już myślałem, że będzie można gienki porównać w różnych konfiguracjach. A tu widzę też baranek jak w moim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) w sobote grill czy ognisko? I czy na obiekcie jest lodowka w ktorej moglbym cos przetrzymac do soboty? Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Kiełbasa grillowa nie popsuje się przez jeden dzień, jak i reszta żywności. Wezmę ze sobą opał na ognisko. Ile ogółem wyjdzie par kończyn do pedałowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 W takim razie bede nalegal na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Uwierzcie mi, że po takiej sobotnej przebieżce ostatnią rzeczą o jakiej będziecie chcieli myśleć to rozpalanie czegokolwiek (grill/ognisko) i większość zje po prostu mięso na surowo. Ja optuję całym sobą za gotowym i gorącym obiadem. Damy znać właścicielom zajazdu, kiedy wracamy i jak dojedziemy, to pyszny, ciepły i regenerujący posiłem będzie czekał. Kto był na singlowej Bydgoszczy, to wie o czym mowa. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 Niegłupi pomysł żeby posilić się na stołówce a ognisko rozpalić w ramach deseru, rzut ramą w blasku płomieni z iskrami zdzieranego glinominium smakuje najlepiej. A skoro @skwarek2 nie będzie sabotować konkursów (trochu szkoda ) to im więcej pomysłów tym mniej się będziemy nudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Jestem na imprezie 20 km od zlotu, dziś wizja ogniska na zewnątrz po dniu deszczu jest lodowa jest mokra,,, Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi