MikeSkywalker Napisano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 @kazafaza poszło mailowo bo na forum się nie udaje. @Grizzli ja sprzętu nie mam ale chętnie się przyjrzę i dopytam bo od jakiegoś czasu spinning chodzi mi po głowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Szykujcie pałatki przeciwdeszczowe. Zapowiada się dość ambitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Akto będzie wcześnie w piątek? I o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Mam nadzieję wylądować na fajwokloka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Ja będę w piąteczek po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Five o kloaka to dobry czas by poprawić zepsuty most ze szkłem w dloni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 4 godziny temu, rambolbambol napisał: Szykujcie pałatki przeciwdeszczowe. Zapowiada się dość ambitnie Będzie tego 5 milimetrów w pół doby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Ja pewnie tuż przed albo już po zmroku. Sytuacja życiowa zmusi mnie prawdopodobnie do targania laptopa więc możliwe że zjawię się Muirwoodsem z sakwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Bedziemy mieli z Mackiem 1 wolne miejsce w Toyce. Ktos chetny z Wrocka lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Ja mam nadzieję być w piątek nie później niż o 17. Więc może jeszcze uda się małą randkę pod wieczór zorganizować jeśli będą chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Ja myślę że wieczorna rundka po Złotowie obowiązkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Po zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Myślę że oprócz sklepów to i jakaś knajpka się tam znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Patrzę, jak zmieniają się prognozy... https://www.weatheronline.pl/cgi-bin/totalclouds?LANG=en&MENU=0000000000&CONT=euro&HH=108&TYP=prec&BASE=- Jest tam jakiś większy telewizor? Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez wojtasin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Nie pytałem Jutro tyrknę ile nas będzie to zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Można wziąć swój brzeszczot czy będzie jakiś komisyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Żadnych cheat’ów / tytanowo-atomowych brzeszczotów - po pilniczku do szponów dla każdego p.s.: daj znaka jakie masz trzymadełko to zabiorę ostrza, dla każdego nówka, aby nie było podejrzeń o zdradę lub sabotaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Gapa zagapiony: czy kupujemy sobie jedzenie śniadaniowo kolacyjne, jest aneks kuchenny na herbaty gotowanie makaronu? Czy wypada zakupować śniadanie kolację za złotów całe ranczo i wręcz kruszenie pieczywa w pokojach zakazane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 To ja też mam jeszcze pytanie, a właściwie dwa: 1. Czy w cenie noclegu są ręczniki? 2. Czy jest tam lodówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Na gwałt powstaje jeszcze biegowiec i coś jeszcze z dwóch rowerów. Pleśń na rancie opony świadczy o długo dojrzewającym procesie piwnicznym. suport się odkręcił, ale plastikowa strona została w mufie i idzie na śmietnik. Prawie gotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 @wojtasin zapytam jutro i przekażę @itr zaspałeś - informowałem że żywienie zbiorowe na śniadaniach, piątek mieliśmy spotkać się w Złotowie w porze kolacji, sobota żywienie popołudnie/wieczór do ustalenia na miejscu w sobotę rano. A co do aneksu dopytam, ale mam wrażenie że @rambolbambol gdzieś już o tym miejscu pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) No i powstał Nie byłbym sobą gdybym czegoś nie zdrutował Kierownica 0.5" z rury o długości 760mm wsparta siedmioma uciętymi gwoździami z rozbieranych palet. Gripy piankowe z któregoś zakurzonego roweru, lewy nadszarpnięty zębem czasu, pokleiłem taśmą izolacyjną. Gotowy do walki o podium. Pozdrow'er Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Sobek82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Świetny! Taka namiastka roweru na Hack Bike Derby, Rasowy Stallovy sprzęt! Myślę że to jest iskra która rozpali pomysły na następny tematyczny zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi