100lar3k Napisano 16 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 jak już wcześniej napisałem mnie też proszę dopisać. Tylko jeszcze Żonie muszę powiedzieć jakoś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 Ja swojej połówce to tak przedstawiłem: Pamiętasz kochanie jak nam się w marcu urodził synek a w czerwcu zostawiłem cię samą z dzieckiem i pojechałem na zlot odszczepieńców rowerowo singlowych? W tym roku kroi się podobny trip. Ok kochanie jedź, drugie skończy roczek w sierpniu to dam radę Wspomnienie z przed czech lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2020 Kto się w takim razie melduje na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2020 Ja będe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 27 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Mnie też można doliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Generale, melduję gotowość bojową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Żona będzie spływać Drawą a ja z wami Towarzysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 (edytowane) Pozwolę się dopytać kiedy i gdzie dokładnie ? Ktoś może będzie przez "miasto meneli" patrz Łódź przejeżdżał ?:) ps https://e-turysta.pl/zajazd-ranczo-zlotow-115290.html o tym mowa ? Edytowane 28 Lipca 2020 przez 3143k4r2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 (edytowane) masz jak byk powyżej: w 2017 czekaj na piorun przy wieży ratuszowej to się cofniesz. Ranczo złotów kojarzy mi się z ośrodkiem wypoczynkowym dla taksówkarzy na czczo.. ale to chyba właśnie tam... edit Termin chyba jednak 28 sam nie wiem ostatni wpis Mike jakby na 28 pokazuje hmmm Będę jeśli tylko będę zdrów ... Nie wiem czy przez Łódź, kompletnie niewiadoma Edytowane 28 Lipca 2020 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Niech generał skrobnie konkret, bo też się pogubiłem z terminem, myślałem że 28. Moja połówka chce płynąć Drawę 28, jak zlot wypada 22 to popłynę rowerem a później na żonie Drawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Ja tez tak jakby zrozumialem ze 28-30 i juz klepnalem cos nad morzem 21-23.08 zeby dzieciaki wyszalec i miec spokoj na nastepny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 29 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Będę! Ale jeszcze potwierdzę Pewnie tylko na sobotę/niedzielę. Ale zobaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 (edytowane) Przepraszam - bo chyba to nie wybrzmiało w temacie. 28-30 sierpnia zarezerwowałem. Może i zdjęcia nie powalają ale ja ufam rekomendacji @rambolbambol co do miejsca noclegowego. A w podobnym "klimacie" spotkaliśmy się w Zawierciu i bardzo miło wspominam ten wyjazd. Edytowane 30 Lipca 2020 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 31 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Bedę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 W dniu 29.07.2020 o 10:26, skwarek2 napisał: Będę! Ale jeszcze potwierdzę Pewnie tylko na sobotę/niedzielę. Ale zobaczy się. Jednak nie będę, urlopy mi się poprzesuwały. Bawcie się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Ja już mam klepnięte wolne na piątek, 28 sierpnia. Jeśli nie będzie zbytnio padać, to we czwartek po pracy zacznę się bujać na północ i trochę się pokręcę za świętymi Wawrzyńcami, w piątek popołudniu dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 skąd Waćpan wyruszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Teoretycznie z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Ja po 17 jestem planowo w Pile, także może na 19 się dotoczę na miejsce. Niedzielę też można coś pokręcić bo powrót w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja mogę dwie osoby/rowery zabrać w piątek z Bydgoszczy. Wracam w niedzielę. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 @itr brzmi jak nas dwóch ? czy dymamy na kołach całość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) @itr@RafalxM Jak chcecie się zabrać ze mną z Bydgoszczy to zapraszam na prywatną wiadomość, gdzie miałbym was odebrać i kiedy. Chętnie pokażę wam parę ciekawych miejscówek po trasie, co by piątku nie marnować. Oferuję piękną srebrną Skodę Octavię II Kombi z klimatyzowanym wnętrzem i trzema miejscami parkingowymi na dachu (dla rowerów). Podróż umilą zabawne anegdoty oraz muzyka rockowa z dowolnie wybranego dziesięciolecia XX wieku. Zapewniam też wsparcie serwisowe (narzędzia + pompka). @itr Mam zabrać klamkę + zacisk hamulca dla ciebie? @ cała reszta Planuje ktoś jedno-biegowo się wybrać? Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Ja mocno rozwazam Sralse SS. 36x15 mam nadzieje ze nie bedzie za twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Dziękuję za hamulec :)O Dziękuję za propo!!! Kłaniam się wpas jako wielbiciel jedynej słusznej marki. Moje jechanie ma różne tory roztwory, do Rafała zadzwonię, prawdopodobnie muszę jechać samodzielnie z różnymi innymi zobowiązaniami , wizja większego premitingowego tripa odpada bo będę w rejonie chyba od czwartku czy środy, ale niestety nie na rowerze... Ogólnie na pewno chcę w tamtych stronach obejrzeć Piłę, czy się uda nie wiem... Nie wsiadam na rower regenerując pewną kontuzję, więc jestem dobrej myśli...że do wesela się zagoi, rower będzie z biegami... Kazafaza do Ciebie też coś napiszę popatrz ... może w mail np jutro.... Ściskam wszystkich i bardzo się cieszę, to będzie mój jedyny akcent wakacyjny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Mój Unit ciągle biegowy i raczej nie planuję go rozbierać, bo dla zachowania koszerności tym razem wystarczy żeby magnes się przyczepiał A niestety w ostatnich dniach lewe kolano znowu się odezwało, i choć kontuzja to żadna bo to tylko wspomnienia sprzed paru lat, to jednak lepiej oszczędzać żeby na dłużej starczyło. Zdróweczka @itr i mam nadzieję że akcent będziesz wspominał dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi