kazafaza Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Koniec sierpnia też mi pasi lub sam początek września. W każdym razie pozytyw ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Mam nadzieję że do tej pory będziecie mieli wyniki negatywne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2020 Negatyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekgda Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 (edytowane) kazafaza w poście z 26.05 przypomniał Paprykarzowe wydarzenia z lat 2013-2014 A ja chcę przypomnieć takie trójmiejskie stalove eventy z 2012 r. Tam (Paprykarzowo) i tu (3City) uczestnicy jakby znajomi : TKS - Trójmiejskie Kucie Stali Geriatryczny Spęd Rekonwalescencyjny A ja do Skywalkera i Towarzystwa kwestię mam - bo tak ze skwarkiem my se gadalim : - termin jak termin , wirus wypłoszy człowieków albo i nie - ale sympatyczniej jest jak tłoku nie ma czyli może sam koniec sierpnia lub lepiej coś początkowo wrześniowego - i pytanie o posiadane Kobiety i Potomstwo (bo takie też były pomysły) - jak w sierpniu to chcecie je zabierać ? Bo ja to wolałbym od tego dobrodziejstwa trochę odpocząć. W wątku Geriatrycznym była o tym gorąca dyskusja. PS - Miły skwarku2 jakby wszystko przypasiło Tobie i mnie to w tym kombi zarezerwuj jedno miejsce for me . Edytowane 9 Lipca 2020 przez marekgda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Nie no, gdzieś przewinęła się myśl że bez osób towarzyszących i tego się trzymajmy To nie piknik rodzinny tylko zlot forum. Jeśli chodzi o termin - będę celował w przedostatni weekend sierpnia, bo potem już startuje początek roku. Ale w serwisie mamy teraz ruch od rana do wieczora to nie ma kiedy złapać za telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Kurde, 22 sierpnia mam być na ślubie... Średnio mi się chce, szukam mniej przykrej dla młodych wymówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 coś wymyślimy , weź tylko białe słuchawki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 ...jak wcześniej: Ci co chcą lub muszą zajawić w opiece najbliższych robią tak na własne oraz najbliższych ryzyko - zlot stalowej braci charakteryzuje się nieparlamentarnym słownictwem tudzież konsumpcją produktów zmieniających postrzeganie rzeczywistości. Zaleca się menadżerowi familiady zabranie chloru do oka i wytrycha do ucha, parawan opcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Też wymyślili... Tak czytam, czytam i nawet pojechałbym na jakąś poboczną socjalizację z osobami szurniętymi tak samo jak ja... no ale stal? Przecież nie będę na Wigrach się rozbijał po górskich szlakach... nawet tych najniższych. Te czasy minęły i myślałem, że nie wrócą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Wigrym Czołgiem albo z 10 odważnikami po 1kg z targu warzywnego w plecaku bez stali nie wpuszczamy robali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Godzinę temu, Brombosz napisał: i tak samo jak ja... no ale stal? No chyba nie do końca tak samo skoro jest problem z wejściówką na zlot! Jutro będę dzwonił do Złotowa, wstępnie pytał o miejsce dla 15 osób i jak tylko jest rezerwował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 Jedź na szrot, takie perełki można znaleźć, trochę miłości i posłuży lata całe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 ode mnie prosba zeby dopisac do listy Macieja (Zeddead) oraz Pawla (buchar69) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 (edytowane) Panowie wolne 7-9 28-30 sierpnia. Ja głosuje za ostatnim weekendem bo były takie głosy, jakoś dojedziemy Czekam na szybkie reakcje Edytowane 14 Lipca 2020 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 14 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 jak dla mnie to 28-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 14 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 Pasuje. To znaczy termin pasuje, nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 Ranczo Złotów zaklepane Wstępnie na 15 osób, do połowy sierpnia mamy dać znać dokładnie. O śniadania sobota niedziela też poprosiłem, co do reszty to zobaczymy jaki będzie plan. Podobnie z materiałem na sobotnie ognisko/grilla - coś będzie ogarnięte. Do tego garaż na rowery. Zaliczka niewielka to wezmę ją na siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 14 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 Ale śpimy w pokojach, a nie po kowbojsku krowim plackiem na prerii , na poduszce z księżyca i kocem utkanym z komarów? Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 14 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 Odnośnie poduszki - historia z #pdk: miałem takiego znajomego, który jak jechaliśmy pod namiot to leciał w ostry minimalizm. My napchane plecaki, kuchenki turystyczne, śpiwory, spreje na komary, a ten koc do plecaka i grubsza bluza do przykrycia się. Komary fajkami odstraszał, jedna łyżka robiła mu do mieszania kawy, smarowania kanapek i krojenia kiełbasek, była właściwym narzędziem na śniadanie, obiad i kolację. Pierwszy raz jak jechaliśmy to spakował się na 3 dni do małego plecaka. Zauważyłem że nawet poduszki nie ma. Zapytałem o to, a on że bez sensu poduszki targamy tyle kilometrów, bo on sobie kupi poduszkę na miejscu za 1,5zł i później jeszcze ją zję. Ja oczywiście beka w ch.., a ten w jakimś sklepiku już pod campingiem kupił chleb krojony marki "polskie domy" i na tym spał. Następnego dnia to zjadł i kupił nowy i tak 3 dni. Nigdy wcześniej, ani nigdy później żaden lifehack nie zrobił na mnie takiego wrażenia. A serio - ja to sobie planuję wyjechać we czwartek z Poznania, spać gdzieś w lesie, w okolicach Wągrowca i dojechać w piątek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 Tak, w pokojach, nie pytałem o szczegóły bo nie miałem zbytnio czasu, ale na pewno warunki nie będą spartańskie A patent z chlebem muszę wypróbować Jeśli o mnie chodzi to jeszcze nie mam sprecyzowanych planów. Raczej w piątek wygodnym Malczewskim dojadę sobie do Piły, a potem z tobołkami do celu, dopiero na wieczór. I pewnie powrót w poniedziałek, po jakiejś niedzielnej trasie, coby na miejscu pokręcić coś więcej. @itr może jakaś leniwa niedziela trasa w kierunku Bydgoszczy? Stamtąd kolej żelazna bezpośrednio do Warszawy odjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Ja będę mógł zabrać jeden nadmiarowy rower na dach auta do Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeddead Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Dziękuję Grizzli za sygnał o Stali20", dawno z forum wyparowałem ale stali z garażu nie ubyło więc wstępnie piszę się na zlot, zjeździłem lata temu tamte tereny i choć płaskawe to przynajmniej nadźgane ciekawostkami no i w takim towarzystwie będzie beka więc do listy się dopisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Będę jechał busem z pod Szczecina to wezmę kilka klunkerów ze sobą Jeden z nich, różnokołowiec almost ready.ę Kupka piachu na podłodze, wysypała się z ramy, pokazuję go Wam zanim trafi do hall of fame Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 16 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Uprzejmie proszę dopisać do listy. (dorobiłem się w międzyczasie stalowej przyczepki). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi