Dawidhil Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Witam mam pytanie co będzie dla mnie lepsze. 80% jezdze po asfalcie 20% po drodze szutrowej. Pojawił się pomysł żeby pod koniec maja zrobić jure Krakowsko-Czestochowska. Będzie to jednorazowy wyskok. Waham się między Cannondale Bad Boy 3 2019 vs Specialized cross trafił EQ 2019 https://www.greenbike.pl/rower-crossowy-specialized-crosstrail-eq-2019-p-3619.html?gclid=Cj0KCQiA0ZHwBRCRARIsAK0Tr-pIaYw7Qn5BSec1EXBqeDfP0q_1JXcJZgz4J2nv0o7KCRusiNzOfeEaAt0bEALw_wcB https://www.cannondalebikes.pl/rowery/2019-wyprzedaz-rowerow/cross-urban/bad-boy-3 Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 "jednorazowy wyskok" i zagwozdki masz ? Kup używkę za 1200 zł z OLX i też raz obskoczysz. Już pomijam fakt, że porównać chcesz do siebie 2 różne rodzaje rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Naprawdę chcesz kupować rower żeby raz się przejechać? Wypożycz sobie coś. Na taki przejazd to ja bym wziął Gravela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidhil Napisano 27 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Źle to napisałem. Jednorazowo chce zrobić taką trasę. Oprócz tego chce jeździć wokół komina 80% asfalt 20% droga szutrowa lasy itd. Wcześniej miałem Cube aim pro 29 i na asfalcie było ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Może trzeba było dostosować opony, a nie wymieniać rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Wsiądź na speca a odpowiedz sama przyjdzie,nie wiem jak z modelami aluminiowymi bo mam model karbonowy(niestety nie produkowany od 2018) ale domyślam się ze zachowują się podobnie. Miałem dużą rezerwę do amora ale jak dętej pory zachowuje się bez zarzutu ,to moj drugi rower crosstrail ,pierwszy uszkodzili w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.