pschemo Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Heja, Wczoraj w końcu mogłem się przejechać rowerem i niestety miałem pecha.. Pod koniec trasy najechałem na jakiś pręt leżący w trawie i złamał mi się hak do przerzutki SRAM 7 (rama - Kellys Mobster). W związku z tym mam pytanie: Gdzie i za ile to kupić??? Dzięki i pozdrawiam, Przemo http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s3601/1.JPG http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s3601/2.JPG ->from Mod Następnym razem daj miniatury lub linki bo się forum rozjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Czeka Cie tylko wymiana haka. Odkręć resztki od przerzutki i ramy. W dobrym sklepie rowerowym powinni mieć hak pasujący do ram kellysa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pschemo Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Dzięki =] Już się bałem że to coś poważnego...=\\ A nie wiesz ile to może kosztować?? Tak pi razy drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Troszkę mylisz pojęcia. Hak nie jest "od przerzutki Sram 7", tylko od ramy Kelly's Mobster. Do tego haka da się zamontować każdą przerzutkę, nie tylko Sram 7 Ceny haków zaczynają się od 30-40zł. Do Kelly'sa bedzie pewnie w grnicach 40-50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pschemo Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Acha, myślałem że to jest część przerzutki =] Dzięki za wytłumaczenie =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Jak sam mogłeś się przekonać hak to jedno z "najwrażliwszych" miejsc ramy i czasami ulega złamaniu. Dlatego stosuje się właśnie wymienne haki przerzutek w ramach, aby złamanie nie niszczyło kompletnie ramy. Poprostu wymieniasz hak i śmigasz dalej Na allegro nie ma akurat haków konkretnie do Kelly'sa. Są Giant'owskie i inne. Możliwe, że będą też pasowały ale raczej wątpię. Radzę od razu kupić 2 Życze powodzenia w szukaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pschemo Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Dziękuje =] Na początku myślałem że to przerzutka.. dopiero po chwili się uspokoiłem..=] No właśnie tak myślałem że chyba kupie od razu dwie na wszelki wypadek żeby nie musieć znowu wracać z rowerem na plecach =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 jak masz przy sobie skuwacz to robisz sobie singlespeda i wracasz z przerzutką w plecaku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 tu jest hak za 15 zł velo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Grudnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Autor zastanów się, kolega ma Mobstera a Ty mu proponujesz haki do Accentów. Chyba że wiesz coś o ich kompatybilności to mógłbyś napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pschemo Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Hmm Autor jeśli wiesz coś o kompatybilności tych haków z moją ramą będe wdzięczny za info=] Biera -> No właśnie doszedłem do wniosku że jak już kupiłem rower to teraz czas na skuwacz i ampule =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.