Gość Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Na sprzedaż mam Hamulce 4 tłoczkowe Guide T ściągnięte z nowego roweru. Klocki hamulcowe bez śladu Ale jest mały problem długo już leżą i wymagają serwisu Przód do rozebrania tłoczki i przesmarowania pastą ATE zalania/odpowietrzenia Tył ma przewód z innego hamulca Avid i wymaga wymiany końcówki od strony zacisku+uszczelki bądź samo uszczelnienie końcówki (śruba jest tylko brak gumek) Cena okazyjna 350zł za komplet Fajna opcja dla kogoś kto to ogarnia Ja sprzedaję bo miały być do nowego projektu ale niestety jestem zmuszony do zakończenia kariery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.