AdiDe Napisano 23 Grudnia 2019 Napisano 23 Grudnia 2019 Witam Szanowne grono. Potrzebuję informacji na temat szerokości obejmy od klamek BR-M8000. Dotarły dziś do mnie manetki przerzutkowe i chciałbym się zabrać za ich montaż... (swoje w kuchni dziś zrobiłem). Gripy muszę zdjąć aby zamontować manetki (SL-M770) a jak wiadomo, montaż klamek BR-M8000 nie wymaga tej operacji. Potrzebuję wiedzy ile miejsca zostawić aby zamontować w/w klamki? Pozdrawiam Cytuj
Dokumosa Napisano 23 Grudnia 2019 Napisano 23 Grudnia 2019 Co chcesz zostawiać? Nie skręcisz obejmy klamki bez poluzowania manetki. Dodatkowo usytuowanie (pochylenie) manetki jest ograniczone ustawieniem klamki. Cytuj
Gość Napisano 24 Grudnia 2019 Napisano 24 Grudnia 2019 Przeczytałem 3 razy i nadal nie mam pojęcia gdzie leży problem. Co ma jedno do drugiego? Zdejmujesz hamulec i chwyt. Nasuwasz manetkę, zakładasz chwyt i hamulec, po czym całość regulujesz. To co napisałem jest tak oczywiste, że mam nadzieję że to nie tu leży problem autora Cytuj
Lawstorant Napisano 24 Grudnia 2019 Napisano 24 Grudnia 2019 OP chyba chce zamontować teraz manetki razem z gripami a dopiero potem klamki. Tylko po co? A nawet jeżeli, no to przecież można potem obejmę przerzutek zluzować i przesunąć. Cytuj
Gość Napisano 24 Grudnia 2019 Napisano 24 Grudnia 2019 2 godziny temu, Lawstorant napisał: obejmę przerzutek zluzować i przesunąć. No właśnie, przecież tego nie klei się na stałe Co za wątek... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi