llppuk Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Zwracam się do Was z pytaniem o godna polecenia stronkę na której kupię kask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Masz wątek z opiniami o sklepach internetowych. Powinno wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 google wskażą tysiąc miejsc na całym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorota57 Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 11 godzin temu, llppuk napisał: Zwracam się do Was z pytaniem o godna polecenia stronkę na której kupię kask. Bardzo proszę! http://twomark.pl/kask,k,868,56?pronpage=20&sort=&plec=4&cena=0&producent=-1&kolor=-1&rozmiar=-1&rocznik=-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Grudnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Nie wiem, może w tym twomark mają dobre i konkurencyjne cenowo kaski, ale strona wyświetla się u mnie jako nieszyfrowana, więc każdy kupuje na swoją odpowiedzialność... Jednak po czymś takim : , nie można traktować tego sklepu poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorota57 Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 4 minuty temu, KrissDeValnor napisał: nie można traktować tego sklepu poważnie Być może! Potrzebowałem wkładki do kasku Specialized Propero 2. Kask kupiłem na OLX, oczywiście sprzedający nic nie napisał że nie ma wkładki a zdjęcie było tylko jedno. Poszukiwałem po internecie, tylko w tym sklepie były na zamówienie. Sprowadzili podobno z Holandii. Szkoda że nie można pisać opinii o sprzedających na OLX. Lokalny portal OSTRÓW24.tv też nie ma zabezpieczenia, odpukać jak na razie nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Sklep wygenerowany w Prestashop, na dodatek chyba z podstawowym layoutem. Omijać takie strony szerokim łukiem. Ten sklep może i jest ok, ale wiele innych nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.