KrzysiekWalcz Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Witam wszystkich. Jestem "tu" nowy. Mam na imię Krzysztof. ;-) Rozglądam się za starą wersją kolarzówki Rometu do odnowienia. W moje ręce ma możliwość trafić oryginalny model; wszystko w 100 %. kompletny i po nasmarowaniu gotowy w sumie do jazdy. Bardzo lekki model myślę, że ok 8-9 kg. Są znaczni tylko Romet i nie ma oznaczeń modelu. Stąd moja prośba o pomoc w identyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Super ewentualnie special, zmierz średnice sztycy, jeśli 27,2 to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Na pewno nie Jaguar (miał inne mufy): Prawdopodobnie Sport (następca Jaguara): Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Garlock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 W dniu 19.12.2019 o 18:09, KrzysiekWalcz napisał: kolarzówki Rometu To jest kolarka na bazie rometa sporta ( ale, po za kołami i ramą to wszystko z innej parafii). Jaki to typ: , Special czy super nie wiem? Trzeba zmierzyć i zważyć jak koledzy radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi