Kaloryfer Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Mam zwykly trenazer bez smart. Zastanawiam sie czy czujniki garmina (od edge 820) beda wspolprawcowac ze zwiftem? Zwift na windowsie i do tego jakas antena do tych czujnikow (kadencja i predkosc) i wydaje mi sie ze powinno smigac. Czy to bedzie dzialac i jaka antene powinienem kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Ja kupiłem tą antenę ANT+, działa bez problemów. https://allegro.pl/oferta/czujnik-antena-usb-ant-stick-garmin-tacx-zwift-8631924095?snapshot=MjAxOS0xMS0wOVQxOToyNjoxNS45OThaO2J1eWVyO2QwZWZkNTdmODEyOTUxMzI1MzlhOWMwOGQyNjRjMjlmYTA4YWJiMzE1MDA2ODhkYTE3ZjE4YmVkNmYwZjc0ZWY%3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaloryfer Napisano 17 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Super. Dzieki za odpowiedz. Na jakie odleglosci realnie masz zasieg bo nie wiem czy kupic tez przedluzacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Czy do tej anteny potrzebne są jakieś sterowniki do Win 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 wkg Mam co prawda Win 10, ale antena działa beż żadnych sterowników. Wystarczy podpiąć do komputera. Podejrzewam, że podobnie będzie w Win 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zazi Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 do win 7 sterowniki nie są potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Z Win7 jest taki problem że połowa softu nie działa musiałem zaktualizować do 10 żeby Tacx desktop app zainstalować, a zwift chyba na 32 bitach nie działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaloryfer Napisano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 No wiec kupilem ten czujnik i dziala dobrze. Komputer musi byc obok roweru (mam blisko kierownicy) i wtedy nie ma problemu z zasiegiem. No Rouvy niestety nie dziala, w sensie antena dziala ale czujnikow nie znajduje. Odpuscilem ten temat bo wole zwifta na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.