robert74 Napisano 15 Grudnia 2019 Napisano 15 Grudnia 2019 Sprzedam ramę aluminiową szosową Ridley aedon wraz z widelcem karbonowym długość górnej rury to 54 cm,wg producenta rozmiar 52.Ja mam 178cm wzrostu i z mostkiem 100 mm była dla mnie idealna, Rama używana ale w bdb stanie, żadnych kraks, upadków.Praktycznie bez rys. Rama od nowości w moim posiadaniu, kupiona od oficjalnego dystrybutora Ridleya 03 listopada 2015.Przebieg ok 16000 km, sprzedaję bo przechodzę na karbon. Cena 630 zł Wysyłka gratis.
robert74 Napisano 20 Grudnia 2019 Autor Napisano 20 Grudnia 2019 Cena do negocjacji, masz propozycje pisz.
Mod Team bogus Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Napisano 14 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.