Rowrowy Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Siemka Mam taki problem z moim amortyzatorem gdyż w bardzo krótkiej chwili zaczął mi cieknąć prawa goleń intensywnie,nie wiem co mogło w tak krótkim czasie sie stać.Rower stoi w garażu temeratura nie zeszła ponizej zera.Stało sie to po jezdzie.Może wiecie co sie mogło stać stało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Olej wycieka z dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Grudnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 3 godziny temu, Rowrowy napisał: Mam taki problem Widzę również problem z pisaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rowrowy Napisano 14 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Olej ucieka na górnej ladze ,tak jakby się pocił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 14 Grudnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Włącz autokorektę albo pisz uważniej. Następnego ostrzeżenia nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi