kerownik Napisano 29 Kwietnia 2020 Napisano 29 Kwietnia 2020 @Dudi, lista jest, Świdnica zapisana. Nadal liczymy na zlot
kyloziom Napisano 29 Kwietnia 2020 Autor Napisano 29 Kwietnia 2020 Po majówce ruszają hotele, jak czytam obostrzenia to wychodzi na to, że ominie nas jedynie śniadanie. Bo jak będziemy chcieli ognisko zoorganizować to jedynie nasza grupa będzie mogła przebywać przy nim. Ale to też wszystko od właściciela zależy. Jak się to rozkręci gdzieś tydzień po majówce to przedzwonie do ośrodka to zapytam się co i jak
szewka Napisano 2 Maja 2020 Napisano 2 Maja 2020 Właśnie? Jak sprawa wygląda- jest możliwośc jeszcze wpłaty ? (wiem ze późno już)
DudiRadom Napisano 4 Maja 2020 Napisano 4 Maja 2020 Szewka zobacz listę , jest jeszcze miejsce. Ja i Arek pewnie też się zapiszemy , tylko jeszcze musze chwilę poukładać inne sprawy, ale na zlocie być - to podstawa....
Ukasz Napisano 14 Maja 2020 Napisano 14 Maja 2020 Prostuję, wpis Kolegi ze Świdnicy, my nie liczymy na zlot my na niego jedziemy. Jedyny problem to czy będzie sauna czy farelki w busie
Ukasz Napisano 17 Maja 2020 Napisano 17 Maja 2020 No ekipa, co z Wami, dziś przelałem za kolejnego. Idę po browar, trzeba ćwiczyć kondycję.
kyloziom Napisano 17 Maja 2020 Autor Napisano 17 Maja 2020 Nie miałem czasu żeby przedzwonić do ośrodka w tym tygodniu, więc wysłałem maila. Właściciel nie odwołał rezerwacji więc wg mnie zlot się odbędzie. Jedynie może być problem ze śniadaniami. Jak tylko coś będę wiedział dam znać. EDIT Mam odpowiedź ośrodka: Witam serdecznie, na dzień dzisiejszy jest mi bardzo trudno odpowiedzieć Panu na to pytanie. Na bieżąco śledzimy sytuację i restrykcje jakie musimy spełniać. Mam nadzieję, że do tego czasu sytuacja znacznie się poprawi i będziemy mogli przyjąć Państwa bez żadnych przeszkód. Jeżeli jednak do tego nie dojdzie i obustronnie stwierdzimy, że sytuacja jest na tyle niebezpieczna zwrócimy Państwu wpłaconą zaliczkę. Jednak nie jest tak kolorowo jak myślałem... sam już nie wiem co myśleć na ten temat
kerownik Napisano 18 Maja 2020 Napisano 18 Maja 2020 Spokojnie, do końca czerwca odwołają pewnie większość ograniczeń. Muszą, bo ludzie w końcu się wk... zdenerwują
Kenzie Napisano 21 Maja 2020 Napisano 21 Maja 2020 W dniu 18.05.2020 o 09:37, kerownik napisał: Spokojnie, do końca czerwca odwołają pewnie większość ograniczeń. Muszą, bo ludzie w końcu się wk... zdenerwują Miejmy nadzieję! Ja na dniach opłacę zlot ;)
szewka Napisano 26 Maja 2020 Napisano 26 Maja 2020 poszlo ode mnie - sorka ze tak pozno ale wiadomo ze niewiadomo bylo do konca co bedzie
Kenzie Napisano 31 Maja 2020 Napisano 31 Maja 2020 Wypadło mi parę spraw w tym tygodniu i zapomniałem o wpłacie, można jeszcze przelać kredyty ?
DudiRadom Napisano 3 Czerwca 2020 Napisano 3 Czerwca 2020 Hej. Kylo a jak z przyjazdem w czwartek. Trzeba indywidualnie z ośrodkiem się kontaktować ? Jutro wpłacę kasę, tylko jeszce nie wiem czy Arek też będzie jechał, może jeszcze Artur też pojedzie jutro się wyjaśni. Pozdrawiam wszystkich już zapisanych i namawiam na zlot niezapisanych - będzie jak zwykle super !!!
marcinusz Napisano 3 Czerwca 2020 Napisano 3 Czerwca 2020 Ja się nie zapisuje, ale być może dołączę w ostatniej chwili samodzielnie szukając noclegu albo po prostu pojawię się na sobotniej wycieczce.
szewka Napisano 4 Czerwca 2020 Napisano 4 Czerwca 2020 @kyloziom a jak ze śniadaniami i ogniskiem? Coś wiadomo więcej?
bardok206 Napisano 7 Czerwca 2020 Napisano 7 Czerwca 2020 Z mojej strony wyjaśni się pod koniec przyszłego tygodnia. Kylo ?Rozumiem że rezerwacja jest sztywno na 20 osób i dopóty nie ma zapełnionej listy to można wysłać pieniądze na konto?
kyloziom Napisano 7 Czerwca 2020 Autor Napisano 7 Czerwca 2020 Ośrodek działa od 26.06 więc wcześniej nie można przyjechać chyba, że do innego. Ognisko i śniadania będą normalnie więc nie ma obaw. Będziemy pierwszą grupą po otwarciu ośrodka i możliwe, że jedyną w tym terminie. Bradok myśle, że do końca przyszłego tygodnia będę przyjmował wpłaty. Mamy wstępnie zarezerwowane 20os.
Ukasz Napisano 8 Czerwca 2020 Napisano 8 Czerwca 2020 My będziemy w OWW Silver, czyli docelowym 25tego pod wieczór. We własnym zakresie płacimy jak zawsze dodatkowo za jedną noc, szefo dał się przekonać i powiedział, że nie ma problemu. Będzie nawet śniadanko. Także możecie wpadać wcześniej. Co za bida z resztą ekipy, zapisywać się ? Ja tam nie tyle wirusa co misia chciałby w końcu spotkać ... jak tu Miś i rower
DudiRadom Napisano 8 Czerwca 2020 Napisano 8 Czerwca 2020 Ja + Arek będziemy i jeszcze Artur ma wpłacić. Ja właśnie wpłaciłem kasę. Będziemy 25 czwartek rano ok 10- 11, przynajmniej takie plany.
Kenzie Napisano 8 Czerwca 2020 Napisano 8 Czerwca 2020 Przelew zrobiony za mnie i za Olgę. @kyloziom Dopisz proszę do listy: Ol.ga
kyloziom Napisano 8 Czerwca 2020 Autor Napisano 8 Czerwca 2020 Sama śmietanka zlotowiczów mam nadzieje, że w tym roku się pojawię
szewka Napisano 9 Czerwca 2020 Napisano 9 Czerwca 2020 @kyloziom jak to zlot bez organizatora ? juz nie mogę się doczekać jak sie spotkamy !
Ukasz Napisano 16 Czerwca 2020 Napisano 16 Czerwca 2020 no widzę, że coś się ruszyło... Dziś przeleje za kolejnego :). A może to jeszcze nie koniec.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.