kyloziom Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Siema Już prawie połowa grudnia, a tu cisza w eterze? Co to się z Wami dzieje gdzie się wybieramy teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Zawoja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Mnie jak zwykle wszystko jedno gdzie, byle termin nie na koniec roku szkolnego. Zawoja jak najbardziej. Fajnie jakby był też nie daleko jakiś bike park. Wtedy jeden dzień można by pojeżdzić na bike parku a dwa np. gdzieś w "naturze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Tak właśnie jest w Zawoi, wybudowali Babia Góra Trails - ścieżki po polskiej i słowackiej stronie + fajny pomptrack w Zawoi. Oprócz tego, że ścieżki super (IMO Sokolica to najlepszy polski flowtrail) to otwierają one nowe możliwości dojazdu na Mędralową, którą teraz można podjechać w 100% w siodle korzystając z Tabakowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Ja głosuję za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 To miejsce ustalone teraz data ost łikend czerwca czy pierwszy lipca? Ewentualnie inny czekamy na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Stycznia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Ankietę jaką trzeba, może nawet nieco później 2 weekend lipca? Jak dla mnie każdy termin będzie ok, byle nie ten nieszczęsny 1. weekend lipca, wypada wtedy BM Ultra na który już jestem zapisany XD W zeszłym roku też musiałem sobie odpuścić przez to zlot, no ale demokracja :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Ankieta potrzebna, aczkolwiek dla mnie 2/3 weekend lipca byłby idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 W dniu 2.01.2020 o 19:58, safian napisał: Ankietę jaką trzeba, może nawet nieco później 2 weekend lipca? Mówisz i masz W dniu 2.01.2020 o 20:22, MikeSkywalker napisał: Ankieta potrzebna, aczkolwiek dla mnie 2/3 weekend lipca byłby idealny. Nie przesadzajmy już z 3tyg dałem ostatni łikend czerwca i 1 oraz 2 lipca link do ankiety Ankieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Chyba po rocznej przerwie wrócę (-cimy) na zlot. Dałem głos za terminem późnym terminem lipcowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Też najbardziej mi pasuje ten ostatni proponowany termin i taki głos oddałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Ostatni czerwca lub 1 lipca później to już wakacje z dziećmi i inne rozjazdy. Patrząc na ostatni to sauna mile widziana ... ewentualnie busa na.slońce wystawimy z farelka w środku. ᕦᶘᵒ㉨ᵒᶅᕤ A i jeszcze jedno końcem czerwca jest najmniej ludzi na szlakach bo siedzą na zakończeniu roku cisza spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Ja akurat mam urlop w tym terminie. Na ostatni termin (10-12 lipca) może bym podjechał jak poprzestawiam rezerwacje. Inne odpadają u mnie niestety. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 2 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 mój glos możecie przenieść na termin nr 1 - czerwiec. Bo widać, ze tylko dwa się liczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxcichy465 Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Witam, Chciałbym się wybrać na zjazd, ale nie mogę zagłosować. Co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Musiał być limt głosów na 20osób. Na jaki termin chciałeś oddać głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxcichy465 Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 26-28 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Do kiedy w ogóle głosujemy? Dobrze byłoby mieć ustalony termin, żeby móc ogarnąć inne plany urlopowe :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Sauna będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiszPanTrup Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 26-28 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 No to nie ma co się mazgać organizator zaklepuj czerwiec i organizujemy transport. Teraz pójdę po całości korpo mową: Jako promotor tego zlotu w naśzym mieście i założyciel grupy świdnickiej która chyba zdominowała liczebnie zlot... Wnoszę o czerwiec. Mam tu jeszcze jednego na czerwiec ale nie wie jak żonę zapytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_xcr_ Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Preferowany termin na czerwiec. Jac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 13 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 No i amen _xcr_ na czerwiec i głos Ukasza na czerwiec To wygrywa pierwsza opcja w ankiecie 26-28 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Wygląda na to, że w terminie trzecim, na który głosowałem, jednak nie będzie mnie w kraju. Dobrze, że moja opcja przegrała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Ja w czerwcu niestety odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.