hudy14777 Napisano 8 Grudnia 2019 Napisano 8 Grudnia 2019 Witam. Posiadam baterię do wymiany ogniw z roweru Bionx, 11s3p. Co ciekawe po otworzeniu baterii okazało się, że nie posiada ona układu bms co jest dla mnie jakąś porażką i nieporozumieniem. Jednak złącze i płytka jest bardzo skomplikowana... Czy jeśli wymienię ogniwa rower będzie dalej jeździł? Nie rozprogramuje się dziadostwo? bo w razie czego jest problem :( Dodaję zdjęcia. Proszę o rady :) Pozdrawiam :)
Labell Napisano 8 Grudnia 2019 Napisano 8 Grudnia 2019 Nie martwiłbym się rozprogramowaniem tylko tym czy ten układ sterujący stwierdzi po wymianie ogniw, że są nowe a nie nadal będzie twierdził, że ich pojemność jest taka jak starych.
Roballinho Napisano 9 Grudnia 2019 Napisano 9 Grudnia 2019 Zapytaj tu https://www.margo.wroc.pl/regeneracja Mogę polecić tą firmę. Wymieniałem u nich ogniwa w Macbooku, ale zajmują się też innymi urządzeniami, w tym e-bike'ami.
hudy14777 Napisano 9 Grudnia 2019 Autor Napisano 9 Grudnia 2019 Sam prowadzę taką firmę, tylko z taką baterią spotykam się pierwszy raz :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.