Marcin8433 Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Witam, sprzedam powietrzny amortyzator rst storm z 2014 o skoku 160mm, stan idealny, jedynie ma podrapane naklejki. Przebieg 400km, niedawno został przesmarowany. Sterówka tapered, długość 18cm, bieżnia nabita , gwiazdka również, więc zakładać i jeździć golenie górne 36mm, Regulacje: tłumienie odbicia, tłumienie kompresji, komora powietrzna trzyma ciśnienie lux ,ośka 20mm, koło 26" , zamienię się chętnie na coś z prostą rura sterowa 1 1 8" skok 160mm wzwyż , dwupółka mile widziana. Amortyzator nada się do enduro, freeride. Cena jaka mnie interesuje to 600zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 400 km to on ma chyba po samej piwnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin8433 Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 takie info mi powiedzial poprzedni wlasciciel. na moje mowil prawde bo golenie górne w stanie idealnym, zero rys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Gdyby Ci powiedział, że Niemiec 2x w życiu amorka na podwórko wyjechał, to też byś to sprzedawał jako fakt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin8433 Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 aha, czyli sugerujesz mi ,że kłamię. Co mam poradzic na to poprzedni właściciel miał wywalone na wygląd i dbał tylko o golenie górne? nie rozumiem też ostrzeżenia jakie dostałem, ktoś wątpi? to zapraszam na spotkanie na żywo, pokaże sprzęt bo jestem pewien tego co sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 8 Grudnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 5 godzin temu, Marcin8433 napisał: nie rozumiem też ostrzeżenia jakie dostałem Ostrzeżenie było za cytowanie posta poprzedzającego w całości, co jest niezgodne z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.