Risardo Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Po dosyć długim czasie używania butów force hard,powoli zaczyna sypać się zapinka ,konkretnie pasek zębaty. Nie jest to problem,klamra i pasek to groszowe sprawy,i będę zamawiał na czasie,ale mam jeden problem. Klamra jest na śrubce i to 2 minutki roboty,ale jak to jest z paskiem ? Nie ma tam jakiegoś zatrzasku (tak mi się wydaje),chyba trzeba pruć materiał i wszywać,bo nie widzę innej możliwości. Bawił się ktoś w podobne rzeczy ? Może nie w force,ale np. w shimano czy sidi,bo rozwiązania podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solar21 Napisano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 W Shimano, Specu, które mam, a jak widać na zdjęciu również w Sidi, paski są wymienialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risardo Napisano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 Dzięki,zakończenia w force praktycznie identyczne,problem udało się rozwiązać. Nie wiem,czy nastąpiło coś w rodzaju zapieczenia,ale pasek wychodził z gniazda bardzo ciężko,próbowałem wcześniej z mniejszą siłą i wyglądało jak całość. Po wyczyszczeniu gniazda chodzi lekko,tylko czekać na nowy pasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.