skociak888 Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Hejka wszytskim mam składaka na ramce majesty park i posiadam w niej amorek manitou circus sport ( było z nim tyle problemow ze moge stwierdzic ze jest na ten moment customowo zrobiony przeze mnie i tokarza ) tyle że chciałbym wejść na wyższy poziom jakim jest powietrze , nie szukam gruzów za 300 zl pokroju marzochi dj1-3 ale nie jestem w stanie dać 3000 zl za pike dj , i tu aby wybawić mnie z opresji przychodzą takie amorki jak aion , reba , recon i tym podobne , czy jest sens wkładac amorek do xc do dirtowki ? A jeśli tak to wie ktoś może gdzie znajde czarnego aiona w czarnej anodzie w wersji 26" albo czy będzie problem poprostu wlozyc kolo 26 w amorek 27'5 i jak to jest ze skracaniem amorkow enduro pod dirt ma to sens ? Z góry dziekuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Albo dedykowany do dirtu albo żaden. Circus expert bym polecił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skociak888 Napisano 30 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Na początku też myślałem że albo dedykowany do dirtu albo żaden , ale np. Pilgrim ma skróconego foxa 36 , Paweł Stachak ma aiona w wersji 10cm (nie wiem gdzie go znalazł ale też bym chciał) i tu nasuwa sie pytanie czy aby na pewno tylko ten dedykowany do dirtu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Pewnie biorą je ze względu na sztywność, z racji szerszych goleni. Też widziałem bodajże Duroluxa skróconego do 100-120mm (tak wyglądał) więc jak najbardziej jest to możliwe. Podpytaj użytkownika @ACTIVIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Grudnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skociak888 Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 I jak taki skrócony durolux chodzi ? Ma to sens ? (I gdzie taki fajny skatepark mogę znaleźć ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.